terug naar het nieuwsoverzicht

Camping Doomijn in Echten weer een succes

Koekange, Ruinerwold, Ruinen, Zuidwolde en de Wijk, 30 augustus 2018

Op donderdag 30 augustus en vrijdag 31 augustus was het weer zo ver. De tweede editie van camping Doomijn op vakantiepark Westerbergen stond op de planning. Kinderen van Doomijn locaties uit Koekange, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde en De Wijk waren net als vorig jaar weer van de partij.

Nieuw dit jaar waren de kinderen uit Havelte. Voor een deel van de groep dus de eerste keer Camping Doomijn, voor een ander deel al de tweede editie. Maar iedereen was even enthousiast bij binnenkomst.

Uitdagend en afwisselend programma

De medewerkers van Doomijn hadden weer een goed gevuld, uitdagend en afwisselend programma opgesteld. Na het kennismakingsspel en het namenshirt maken was er tijd om een slaapplek uit te zoeken vrij te spelen. Na een lekkere lunch met gezonde pannenkoeken was het tijd voor de workshop, verzorgd door Vuurkracht. Met als grote hoogtepunt: trefbal 2.0, namelijk met pijl en boog. Dat afgewisseld met hout hakken, boomstam gooien en vuurtje stoken zorgde voor een geweldige middag. En alsof dit nog niet genoeg was hadden de pedagogisch medewerkers ook nog een speurtocht, een heerlijk diner, een kampvuur en een letterpakkenspel voorbereid. De avond werd afgesloten met een bioscoop-avond.


Na een paar uurtjes slaap stond het ontbijt op het programma, waarbij sommige kinderen bijna weer verder sliepen. Zoals dat hoort bij een Camping. De lunchpakketjes werden gesmeerd en de spullen werden vast ingepakt. Nog een stop bij het zwembad en een afsluitende picknick en de Camping was helaas al weer voorbij. De kinderen kunnen niet wachten tot volgend jaar. Gelukkig staat Camping Doomijn al weer op het programma voor volgend jaar op 22 & 23 augustus.

terug naar het nieuwsoverzicht