terug naar het nieuwsoverzicht

Doomijn Cup 2018

Zwolle, 14 juni 2018

Gisterenmiddag vanaf 14.00 uur stonden er al 150 kinderen te trappelen om te gaan beginnen aan het jaarlijkse voetbaltoernooi de Doomijn Cup! Dit jaar vond dit wederom plaats op Sportpark de Marslanden. Omdat dit voor het 5e jaar op rij werd georganiseerd, en dus een jubileum editie was, hebben ze flink uitgepakt!

Spanning en sensatie

Er was zelfs een echte DJ en een grote geluidsinstallatie geregeld via Party Sensations. En dit jaar was er ook een spandoeken wedstrijd, het spandoek van Schellerpark heeft gewonnen, kijk zelf maar hoe mooi dit spandoek is geworden!

Maar waar het natuurlijk allemaal om draait is: voetballen! Er waren twee poules, één tot 8 jaar en een poule voor de 8+ kinderen. Het was een spannende poule fase voor de jongste kinderen en uiteindelijk mochten Tonseldreef (Harderwijk) tegen Oude Wetering de finale spelen, de Oude Wetering heeft gewonnen en won daarmee de Doomijn Cup!

Bij de 8+ kinderen was de finale nóg spannender, er kwam zelf verlenging aan te pas! Het Kraaiennest speelden in de finale tegen Schellerpark. Na het Golden Goal van Het Kraaiennest hadden zij dan toch écht de Doomijn Cup gewonnen!
 
Wij kijken terug op een mega geslaagde dag en willen graag alle teams bedanken voor hun inzet!

terug naar het nieuwsoverzicht