Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >
terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis muziekactiviteit tijdens open dag OBS Commissaris Gaarlandt

Nijeveen, 12 februari 2020

Op woensdag 12 februari speelt onze activiteitenconsulente, Daniëlla Snijders weer de sterren van de hemel. Tijdens de open dag van OBS Commissaris Gaarlandt kun je samen met jouw kind genieten van een te gekke peuteractiviteit! En dat helemaal gratis. Jullie zijn welkom van 13.00 - 14.00 uur. Goed voor de ontwikkeling én hartstikke leuk natuurlijk! Jij komt toch ook?

Locatie: OBS Commissaris Gaarlandtschool, Rembrandtstraat 2 in Nijeveen

Muziek bij Doomijn

‘Kom erbij, kom erbij. Het is hier leuk voor jou en mij!’ Met een aanstekelijk riedeltje op haar ukelele verwelkomt Daniëlla je bij haar activiteit. In alle regio’s waar Doomijn werkt, kom je Daniëlla tegen. Op de locaties of bijvoorbeeld de bibliotheek en altijd met haar tas vol instrumenten, linten en andere attributen om van iedere activiteit een feestje te maken. Meer weten over Daniëlla? Lees meer via onderstaande link.

Daniëlla Snijders, activiteitenconsulente aan het woord

Benieuwd naar onze opvang in Nijeveen?

Wij geven kinderen de vrijheid. Dan groeien ze het meest en vermaken ze zich het best. In onze opvang kunnen en mogen ze dan ook alle kanten op. Binnen en buiten liggen gezelligheid en plezier namelijk voor het oprapen. Net als kleine en grote ontdekkingen. Nieuwsgierig geworden? Klik snel op één van onderstaande opvangmogelijkheden. 

terug naar het nieuwsoverzicht