terug naar het nieuwsoverzicht

Dubbel genieten op Valentijnsavond

Apeldoorn, 14 februari 2019

Op Valentijnsavond genoten een flink aantal ouders in Apeldoorn van een romantisch avondje, want de kinderen werden kosteloos opgevangen op enkele locaties van Doomijn. En dat was dubbel feest, want met het speciale Valentijns-programma genoten ook de kinderen volop!

Ten eerste mochten de kinderen allemaal warm eten bij Doomijn. De kinderen van het Kinderatelier en de Touwladder mochten zelf het menu samenstellen. Bij De Koperwiek hadden de kinderen (niet) verrassend bijna dezelfde voorkeur: alles met een ‘P’: pizza, patat, poffertjes en een Paula toetje. Kinderen van de Toermalijn in Zuidbroek gingen uit eten bij het eetcafé in het Kristal. En ook bij de Kindertuin en de Sterrenschool werd gezamenlijk gesmuld van een lekkere maaltijd.

Het Valentijns thema was overal goed voelbaar en zichtbaar, want de avond werd door medewerkers en de kinderen romantisch aangekleed. Er werden spelletjes gespeeld en gezellig film gekeken. Door kinderen van de Ploeg werden zelfs mooie Valentijns sleutelhangers geknutseld. De allerkleinsten, zoals bij Dikke Maatjes, waren zelfs welkom. Om 21.00 uur was het voor iedereen afgelopen.

Wij hopen dat alle ouders hebben genoten van hun avond en/of van het speciale Doomijn Valentijnsmenu bij Van der Valk. Enthousiast en dankbaar waren ze in ieder geval allemaal, een enkeling was zelfs langs de bloemist gegaan voor een bedankje!

Het is met alle liefde en plezier voor jullie georganiseerd en verzorgd.

terug naar het nieuwsoverzicht