Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >
terug naar het nieuwsoverzicht

Verloting prijzen herfst-event Kanaal Noord

Apeldoorn, 29 oktober 2019

Met een feestelijk herfst-event gaf Doomijn vorige week een exclusief kijkje achter de schermen van de nieuw te openen locatie Kanaal Noord. Ouders konden tijdens het event meeloten voor een drietal mooie prijzen, waarvan directeur Kees de Jong de winnaars heeft gekozen.

Nog minder dan twee weken, op maandag 11 november, dan opent de nieuwe Doomijn-locatie Kanaal Noord in Apeldoorn. Om ouders vast kennis te laten maken met de flexibele opvang, organiseerden we woensdag 23 oktober een feestelijk herfst-event! Met de leukste activiteiten en workshops vermaakten kinderen en ouders zich prima en de gesprekken met ouders gaven ons weer nieuwe inzichten.

Door hun adresgegevens achter te laten, konden ouders meeloten voor drie prijzen: een bellypaint, een mini fotoshoot en een spellenpakket. Samen met manager Marion Remer heeft directeur kinderopvang Kees de Jong de drie winnaars getrokken. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Bedankt voor je bezoek en het meedoen, we zien je graag snel weer bij Kanaal Noord!

terug naar het nieuwsoverzicht