terug naar het nieuwsoverzicht

Zomerstop Doe mee(r) met een boek

Zwolle, 5 juli 2018

'Hahaha. Ík ben de Grote Grijpmedan’ schatert kikkertje terwijl hij uit de grot tevoorschijn springt.’

Glimlachende en zelfs hardop lachende ouders, genieten samen met hun kind van het spannende prentenboek ‘De Grote Grijpmedan’.  Na muisjesstil naar het verhaal te hebben geluisterd, mag er lekker geklapt en gestampt worden, klepperen we met de castagnetten en dansen we met de kikkersokken. Ruim een half uur wordt er gezongen, gespeeld en heel veel plezier gemaakt. Dit is ‘Doe mee(r) met een boek’. Een samenwerking tussen Doomijn en Stadkamer die een jaar geleden startte.

Iedere laatste zaterdag van de maand wordt op muzikale wijze een prentenboek voorgelezen door Daniëlla Snijders, consulent activiteiten Doomijn. Aansluitend worden er liedjes gezongen en spelletjes gespeeld met kleurrijke materialen en eenvoudige instrumenten.

Speelse en gezellige activiteit

Steeds meer (groot) ouders weten de weg te vinden naar deze speelse en gezellige activiteit van ongeveer 45 minuten. Met alle ruimte voor kinderen om op hun eigen wijze mee te doen. ‘Ik ben er zelf óók stil van’ verzucht een moeder na afloop. ‘Wat ontzettend gezellig om dit samen met mijn zoontje te doen.’ En zo denken er meer ouders over! De gratis activiteit is meestal razendsnel 'uitverkocht'.


Nieuwsgierig? Houd je van zingen, bewegen én van boeken? Wil jouw kind ook een keer van de glijbaan glijden op de jeugdafdeling? Op zaterdag 29 september starten we weer en is er vervolgens iedere laatste zaterdag van de maand ‘Doe mee(r) met een boek’.

terug naar het nieuwsoverzicht