Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >
terug naar het activiteitenoverzicht

Herfst-event bij nieuwe Doomijn locatie Kanaal Noord

kdv/bso Kanaal Noord Apeldoorn, 23 oktober 2019

Wat doe jij deze herfstvakantie? Kom op woensdag 23 oktober tussen 13.00 en 18.00 uur naar Kanaal Noord 350 in Apeldoorn voor een exclusief kijkje achter de schermen. Tijdens een feestelijk herfst-event met workshops, een ballonkunstenaar, een muzikale activiteit en nog veel meer kunnen ouders en kinderen vast kennismaken met de flexibele opvang op deze locatie die dit najaar geopend wordt.

In november hoopt Manager Kinderopvang Marion Remer van start te gaan: “De verbouwing van de locatie is in volle gang: de groepsruimtes worden licht en modern en ook de tuin wordt flink aangepakt. We nodigen ouders en kinderen van harte uit om langs te komen, een gezellig uitje in de herfstvakantie!” Ouders kunnen rustig rondkijken in de verschillende ruimtes van het pand terwijl hun kinderen worden opgevangen door de pedagogisch medewerkers van Doomijn of zich vermaken met broodjes en popcorn bakken, ballonfiguren maken, schminken of een van de workshops. De ouders kunnen met hun kind aan de slag met babymassage of peuteryoga. Marion is als manager van Kanaal Noord aanwezig op 23 oktober om vragen te beantwoorden. “Kom jij met je kind naar het herfst-event dan maak je kans op mooie prijzen zoals een fotoshoot of een speelgoedpakket!”

Van zeven tot zeven

Van de praktische ligging tot een flexibel opvang-aanbod, bij deze nieuwe locatie van Doomijn staan gemak en flexibiliteit centraal. Marion: “Halen en brengen is voor ouders eenvoudig: de locatie ligt dichtbij een uitvalsweg naar de A50 en er kan direct voor de deur geparkeerd worden.” Ideaal voor ouders die onregelmatig werken is de Superflex-opvang van 7.00 tot 19.00 uur waarbij ouders zelf kunnen bepalen wanneer ze hun kind komen brengen en halen. “Zit je eens zonder oppas of kunnen opa en oma een keertje niet? Ook dan kun je bij ons aankloppen - zelfs last minute - voor incidentele opvang,” voegt Marion toe.

Benieuwd naar Doomijn Kinderopvang en de mogelijkheden bij Kanaal Noord 350? Kom gezellig langs op 23 oktober en maak kans op een van de mooie prijzen! 

Locatie Kanaal Noord Apeldoorn

Herfst-event Kanaal Noord

Waar: Doomijn Kinderopvang, Kanaal Noord 350, Apeldoorn Wanneer: woensdag 23 oktober van 13.00 tot 18.00 uur

(038) 421 45 21 klantadvies@doomijn.nl
terug naar het activiteitenoverzicht