terug naar het activiteitenoverzicht

IKC De Werkschuit en Doomijn openen samen kooklokaal

Zwolle, IKC De Werkschuit, 21 maart 2017

Op dinsdag 21 maart 2017 bestaat Integraal Kindcentrum De Werkschuit twee jaar. Dit vieren we met een natuurmarkt vanaf 16:00 uur én de opening van een nieuw initiatief: een kooklokaal voor kinderen, ouders, medewerkers en andere wijkbewoners. Deze multifunctionele ruimte biedt mogelijkheid voor jong en oud uit de wijk om te ontmoeten, te doen, te leren en te delen.

Een multifunctionele ontmoetingsplaats voor kinderen, ouders, medewerkers en andere wijkbewoners

Het kooklokaal is ontstaan vanuit de samenwerking tussen basisonderwijs (De Werkschuit) en kinderopvang (Doomijn Kinderopvang) én hun gezamenlijke wens om bij te kunnen dragen aan de leefbaarheid van de buurt. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen zich op meerdere manieren kunnen uitleven, waar ouders koffie kunnen drinken en waar andere wijkbewoners bij activiteiten kunnen aansluiten. En bovenal een plek waar kinderen en medewerkers van de school en de kinderopvang hun plezier en ervaringen delen.

Namens alle medewerkers van het IKC, de school en Doomijn Kinderopvang,  nodigen we iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen!

terug naar het activiteitenoverzicht