terug naar het activiteitenoverzicht

Kinderopvang bij Theater Orpheus op Tweede Paasdag

Theater en Congres Orpheus, 2 april 2018

Op Tweede Paasdag biedt Kinderopvang Doomijn opvang aan voor kinderen die nog te jong zijn voor de geprogrammeerde jeugdvoorstellingen. Op deze manier kunnen (groot)ouders samen met de wat oudere kinderen onbezorgd genieten van een voorstelling, terwijl hun jongste kind in betrouwbare handen is.

Jeugdvoorstellingen

Doomijn zal een afgesloten ruimte speciaal inrichten voor jonge kinderen. Er kan gespeeld worden en er worden leuke activiteiten aangeboden aan de jonge bezoekers. De allerkleinsten kunnen zelfs hun middagslaapje bij Theater Orpheus doen, zodat hun ritme niet verstoord wordt. Deze bijzondere kinderopvang wordt kosteloos aangeboden aan bezoekers van Orpheus. Ouders kunnen zich vooraf aanmelden via het formulier op de website.

Op Tweede Paasdag zijn er twee jeugdvoorstellingen te zien in het Apeldoornse theater. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich onderdompelen in een sprookjeswereld tijdens de voorstelling Efteling Theater – De Gelaarsde Kat in de Hanoszaal. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen de vrolijke musical Het Huis van Jip & Janneke bekijken in de Rabobankzaal. Jongere broertjes en zusjes kunnen zich vermaken bij de tijdelijke opvanglocatie van Doomijn.

“Wij merken dat het voor ouders met kinderen met verschillende leeftijden soms lastig is om een voorstelling te bezoeken. Vaak moeten ouders zich opsplitsen zodat de oudste kinderen toch naar de voorstelling kunnen. Door kinderopvang aan te bieden voor jonge kinderen kunnen ouders gezamenlijk een voorstelling bezoeken met hun oudere kind(eren).”
Meta Neeleman, directeur Theater Orpheus

Doomijn heeft in juni 2017 alle activiteiten van Kinderopvang OOK overgenomen en verstrekt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor kinderen en hun ouders in Apeldoorn en omstreken. Met activiteiten en methodes die stimuleren en inspireren laten zij kinderen hun talenten en interesses ontdekken.

terug naar het activiteitenoverzicht