Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >
terug naar het activiteitenoverzicht

Koningsdag 2019: Kinderprogramma Doomijn in het Oranjepark

Apeldoorn, 27 april 2019

Komend weekend kleurt heel Apeldoorn weer oranje tijdens Koningsdag 2019. Naast de kleedjesmarkt, kermis en muziek zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Doomijn Kinderopvang sluit met een feestelijk kinderprogramma aan bij het thema: ‘Kleurrijk bij ons in de Wijk’ in het Oranjepark.

koning

In de wijk zijn spelende kinderen een vertrouwd en levendig beeld voor iedereen. Een kleurrijk kinderprogramma mag in het Oranjepark dan ook niet ontbreken. Na de officiële opening van Koningsdag door waarnemend burgermeester Petra van Wingerden, zijn alle kinderen tussen 11.00 en 17.00 uur welkom om te komen knutselen bij Doomijn. Er is een Hollandse photobooth waar kinderen op de foto kunnen met hun eigengemaakte oranje props. Een oranje broche van foam, een kroontje, een oranjebril of hoed. Alles kan. Wees voor een dagje koning Willem Alexander of koningin Maxima. Liever prinses Amalia? Dat mag natuurlijk ook! Alle kinderen zijn van harte welkom.

Verschoonruimte

Ouders en grootouders met jonge (klein)kinderen kunnen ook gerust een kijkje komen nemen in het Oranjepark. Doomijn richt een verzorgde verschoonruimte in waar (groot)ouders hun baby, tussen het feestvieren en knutselen in, rustig kunnen verschonen.

Maatschappelijk betrokken

Met bijna dertig locaties is Doomijn Kinderopvang goed vertegenwoordigd in Apeldoorn. Hier worden ruim 2.000 kinderen uit Apeldoorn opgevangen op het kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ook op Koningsdag draagt Doomijn graag zorg voor de kinderen uit de regio met creatieve activiteiten.

Naast het bieden van kinderopvang is verbinding met de wijk en haar inwoners voor Doomijn een belangrijk thema. In Apeldoorn wordt nauw samengewerkt met diverse scholen en andere partijen om een bijdrage te leveren aan de levens van kinderen, hun ouders en de lokale gemeenschap.

terug naar het activiteitenoverzicht