terug naar het activiteitenoverzicht

Met je baby naar een heus concert op 7 oktober!

Hedon, Zwolle, 7 oktober 2018

Muziek en spel helemaal afgestemd op de mogelijkheden en interesses van de aller, allerkleinsten. Een babyconcert is sámen met je kind van heel dichtbij, muziek, instrumenten en materialen beleven. Niet passief, maar gericht op interactie. Sámen zingen, kiekeboe spelen, rinkelen met belletjes… Even niet bezig zijn met slapeloze nachten, maar met elkaar genieten van een muzikaal warm bad.

Het babyconcert is een unieke muzikale belevenis waarbij baby’s worden meegenomen in een wereld van muziek, licht en kleuren. In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt onder professionele begeleiding van Daniella Snijders, een geborgen sfeer gecreëerd. Muziek wordt live gespeeld door de musici van strijkkwartet Amarens. Daniella zingt eenvoudige liedjes uit alle windstreken waarbij de ouders actief mee kunnen doen. De baby’s mogen zelf muziek maken met bellenkransen en spelen met gekleurde dansdoekjes of bellenblaasbellen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar vloeiend af, zodat de kinderen alles geconcentreerd mee blijven beleven.

Na afloop van het concert mag je de instrumenten van dichtbij bekijken. Er is ruimte voor 25 baby’s en één begeleider per “concert”. Overige gasten mogen langs de kant meekijken. Unieke muzikale belevenis voor de allerkleinsten (4 tot 14 maanden - kruipers).

 

Het babyconcert is op 7 oktober om 11.00 ur en 13.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en kosten €17 euro.

terug naar het activiteitenoverzicht