terug naar het activiteitenoverzicht

Schilderen met Doomijn, kinderboekenfeest 6 oktober 2018 in CODA

Coda, Apeldoorn, 6 oktober 2018

Zaterdag 6 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest in CODA. Uiteraard met verrassende voorstellingen, boeiende workshops, leuke activiteiten én met de komst van bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator. Pedagogisch medewerkers van Doomijn Kinderopvang geven een super leuke schilderworkshop op een levensgroot doek. Kom je ook?

Schilderen en kleuren, wie vindt dat nou niet leuk om te doen? Daarom gaan we die dag met elkaar één groot schilderij maken. Wij zorgen voor het materiaal, zodat je samen met je vriendje(s) of vriendinnetje(s) lekker aan de slag kunt. En: als het schilderij klaar is, komt het tijdens de Kinderboekenweek in de bibliotheek te hangen. Hoe gaaf is dat!

 

Thema ‘Vriendschap’

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweekfeest ‘Vriendschap… kom erbij!’ Het wordt een superleuke middag voor jou én je vriendje(s) of vriendinnetje(s). Jullie kunnen samen allerlei leuke en spannende dingen gaan doen waarbij je elkaar moet helpen, uitdagen of aanmoedigen. Natuurlijk is iedereen van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt het een geweldige middag.

Bestel kaartjes

Het Kinderboekenweekfeest is op 6 oktober van 12.30 tot 17.00 uur. Kaartjes kosten
€ 5,50 en zijn te koop online via: coda-apeldoorn.nl/feest of bij CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten) en bij Nawijn & Polak. Met dit kaartje krijg je niet alleen toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen, maar kun je ook iets te drinken en een snack halen in CODA Café. Voor jouw ouders/begeleiders is er een kortingsbon voor koffie met gebak.

Het Kinderboekenweekfeest wordt gesponsord door Doomijn Kinderopvang. We steunen dit initiatief van harte, omdat we (voor)lezen belangrijk vinden vor de ontwikkeling van een kind. Schilderen en kleuren, wie vindt dat nou niet leuk om te doen? Daarom kun je tijdens het kinderboekenweekfeest samen met Doomijn Kinderopvang en met elkaar één levensgroot schilderij maken.

terug naar het activiteitenoverzicht