Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang Harderwijk

Kom je ook voor of na schooltijd naar de bso van Doomijn? Bij ons is altijd iets leuks te doen! Samen spelen, chillen of op ontdekking gaan. Je krijgt alle ruimte voor wat jij graag wilt doen. En voor je ouders ook handig: met vier bso-locaties in Harderwijk, is er altijd een buitenschoolse opvang in de buurt!

Alle kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen bij de bso’s van Doomijn terecht voor ontspanning en inspanning, gezelligheid en plezier. Ook na schooltijd stopt het leren niet; want onder leiding van onze pedagogisch medewerkers gaan de kinderen op de bso aan de slag met verrassende activiteiten binnen herkenbare thema’s.

Je vindt de bso’s van Doomijn in Harderwijk op de volgende plekken:

Biezenplein

Een wereld vol mogelijkheden. Dát is onze bso en daarmee is elke dag fijn en boeiend. Onze locatie zit in christelijke basisschool Het Startblok. We hebben dus alle ruimte om onze dagen samen bijzonder leuk en gezellig te maken.

Lees meer over bso Biezenplein

Kennedylaan

Op onze bso is het elke dag genieten. Dat is ook precies wat kinderen verdienen na een volle dag op school. Ontspanning en gezelligheid, inspanning en plezier: ze vinden het in en rond onze fijne locatie.

Lees meer over bso Kennedylaan

Tonselsedreef

In onze bso draait het om samen spelen en samen doen. Wij zijn gevestigd in christelijke basisschool ‘de Triangel’ en kijken ook vanuit die identiteit naar de wereld. Maar meer nog kijken we naar de wensen van de kinderen en hoe zij hun dagen het liefst en het leukst bij ons doorbrengen.

Lees meer over bso Tonselsedreef

Contact

Heb je vragen over een van de bso-locaties in Harderwijk of wil je graag eens kennismaken? Neem contact op met de afdeling Klantadvies.

(038) 4214521
klantadvies@doomijn.nl