Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Dit betekent het coronavirus voor kinderopvang bij Doomijn

Bij Doomijn staat de gezondheid van kinderen, ouders en medewerkers voorop. Daarom volgen we de richtlijnen van het RIVM en houden ons aan de maatregelen van het ministerie rondom de COVID-19 (coronavirus) uitbraak. Dat betekent dat de reguliere kinderopvang in ieder geval tot en met 28 april gesloten is. Het is ontzettend belangrijk dat cruciale beroepen en vitale processen uitgevoerd blijven worden. Daarom vangen we kinderen van ouders die daarin werken wél op.

We zijn ons heel bewust van de gevolgen die deze maatregelen hebben voor veel kinderen en ouders bij Doomijn. Toch vinden we het erg belangrijk om ons hier strikt aan te houden, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wanneer vangen wij jouw kind op bij Doomijn?

Als jij én jouw partner in een cruciale beroepsgroep of vitaal proces werken, en jullie kind(eren) hebben geen gezondheidsklachten, dan kunnen ze bij Doomijn terecht. Als een van jullie een cruciaal beroep heeft, vragen we om zelf opvang voor jullie kind(eren) te regelen. Mocht dit écht niet lukken, dan kun je een beroep doen op de opvang bij Doomijn.

Waar wordt mijn kind opgevangen?

Zolang de maatregelen van kracht zijn, is er een klein aantal kinderopvanglocaties open. De kinderen van ouders in cruciale beroepsgroepen of vitale processen worden hier opgevangen. Klik op onderstaande link voor een overzicht van deze locaties:

Mijndoomijn

Via ons ouderportaal en de app mijndoomijn houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Lukt het niet om in te loggen bij mijndoomijn? Neem dan contact op met de afdeling Klantadvies op (038) 421 45 21.

Tips en activiteiten

We denken graag met je mee, ook nu we de meeste kinderen even niet kunnen opvangen. Daarom vind je bij ons elke schooldag nieuwe tips en activiteiten voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

Tips & activiteiten