Doomijnklas i.s.m. Deltion College

Ga jij graag met kinderen om én leer jij liever in de praktijk dan in de schoolbanken? Dan is de Doomijnklas in samenwerking met Deltion College iets voor jou! Je volgt de opleiding MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker op een locatie van Doomijn in Zwolle, waarbij de docenten les komen geven op jouw werkplek.

Leren in de praktijk op eigen tempo

Bij Doomijn geven we eigenheid en talenten alle ruimte. Van de kinderen, maar óók van onze medewerkers. Past leren in de praktijk beter bij jou dan de hele dag in de schoolbanken zitten? En zie jij jezelf als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag gaan? Dan ben je van harte welkom in de Doomijnklas! Hier volg je direct in de praktijk op jouw eigen tempo de opleiding MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4 BOL praktijkleerroute). Let op: de Doomijnklas is geen BBL opleiding. Je krijgt les op jouw werkplek bij een van de locaties van Doomijn in Zwolle, waar je direct ook aan de slag gaat. Hier maak je kennis met verschillende onderdelen binnen de kinderopvang: het kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang. Je leert van je collega’s en je collega’s leren van jou! De eerste groep gaat in september 2019 van start.

'Zie jij jezelf al als pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Kom leren in de praktijk!'
Karen - Manager Kinderopvang

Iets voor jou?

Je gaat direct aan het werk in de praktijk: dat vraagt om extra verantwoordelijkheid. Ben jij flexibel, gemotiveerd en houd je je aan je afspraken? Heb je een open en vriendelijke houding en doe je niets liever dan met kinderen werken? Dan past deze opleiding helemaal bij jou! Om te starten binnen de Doomijnklas moet je 16 jaar of ouder zijn en minimaal een VMBO kader of TL diploma hebben. Ook is een inschrijving in het personenregister kinderopvang een vereiste.

pedagogisch medewerker met baby

Informatiebijeenkomst maandag 17 juni

We willen je heel graag nog meer vertellen over deze unieke praktijkleerroute! Kom je ook naar de informatiebijeenkomst?
Wanneer?           Maandag 17 juni 2019
Tijd?                    Van 17.00 – 20.30 uur
Waar?                  Deltion College Zwolle

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in:

    *verplichte velden

    Vragen?

    Bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt over de Doomijnklas!

    038 - 750 8342
    hr@travers.nl