Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Flexibele eindtijden in Apeldoorn

Alleen betalen voor de opvang die je afneemt? Niet meer uren afnemen dan je daadwerkelijk nodig hebt? Dan is het goed om te weten dat Doomijn in Apeldoorn flexibele eindtijden biedt op alle kinderdagverblijven en bso locaties. 

Voetbal training, voor de file naar huis of een thuiswerk dag, er kunnen diverse redenen zijn waarom jij je kind eerder (of juist later) wil ophalen. Wij sluiten met onze kinderopvang aan bij school maar ook zeker bij de ouders. Dankzij de flexibele eindtijden kun je als ouder daarom nu uit meer tijden kiezen om je kind op te halen.

Wat betekent dit voor jou?

  • Je kunt kiezen tussen de eindtijden 17.00, 17.30 en 18.15 uur;
  • Zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang hanteren deze eindtijden;
  • Per opvangdag mogen de eindtijden verschillend zijn;
  • De flexibele eindtijden gelden in de schoolweken én tijdens de vakantieopvang;
  • Je neemt alleen de uren af die je nodig hebt en betaalt zo nooit teveel.

Op kinderdagverblijf Het Kleine Woud en kinderdagverblijf Kanaal Noord bieden we naast flexibele opvang ook het Superflex-pakket aan. Voor ouders die behoefte hebben aan een nóg grotere mate van flexibiliteit.

Altijd dichtbij
Doomijn ziet kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken. In verschillende wijken door heel Apeldoorn heeft Doomijn bijna 30 locaties, waar dagelijks ruim 2.000 kinderen worden opgevangen. We zijn dus altijd dichtbij!

Bekijk onze locaties in Apeldoorn
bso, buitenschoolse opvang

Contact

Heb je vragen over de flexibele eindtijden in Apeldoorn? Neem contact op met de afdeling Klantadvies.

(038) 421 45 21
klantadvies@doomijn.nl