Kies uit drie eindtijden voor de opvang

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vanaf 27 augustus 2018 zijn drie eindtijden mogelijk voor de opvang; 17.00 uur, 17.30 uur of 18.15 uur. Voor elke opvangdag kan een andere eindtijd worden gekozen. Ook voor schoolvrije dagen gelden vanaf die datum dezelfde drie eindtijden. Het is hier echter niet mogelijk om per dag te variëren, één eindtijd geldt voor alle schoolvrije dagen. Geef hieronder je keuzes aan ons door.

Formulier keuze eindtijden

     Keuze eindtijden

     Maak hier een keuze voor eindtijden op de dagen die van toepassing zijn. Het is mogelijk voor elke opvangdag een andere eindtijd te kiezen. Voor de dagen waarop je geen opvang afneemt kies je voor de optie n.v.t. (niet van toepassing).


          Keuze eindtijden op schoolvrije dagen

          Maak hier een keuze voor eindtijden voor de buitenschoolse opvang op schoolvrije dagen. Dit kan niet variëren per dag. Indien je geen schoolvrije dagen afneemt of als je kind naar het kinderdagverblijf gaat (hier gelden geen schoolvrije dagen) kies je voor de optie n.v.t. (niet van toepassing).


           Keuze overbruggingsservice

           Ik wil graag gebruik maken van de overbruggingsservice op de volgende dagen (dit kan alleen voor dagen die al worden afgenomen).

            Verwerking gegevens

            Ik ga akkoord dat de door mij hierboven verstrekte gegevens door Doomijn worden opgeslagen, verwerkt en worden gebruikt ten behoeve van onze dienstverlening.

             *verplichte velden