Ook gastouder worden?

Kiezen voor opvang is kiezen voor je kind. En voor jezelf. Met gastouder opvang kiezen ouders bovendien voor professioneel maatwerk. Kleinschalig en veelal heel dichtbij. Een huiselijke omgeving waar kinderen de aandacht krijgen die ze gewend zijn en nodig hebben.

Net als thuis, maar tóch een beetje anders dat is volgens ons gastouderopvang. Doomijn biedt deze opvang is samenwerking met een tal van gastouders onder andere in de regio Zwolle. Wij hebben  altijd ruimte voor nieuwe gastouders. Op  deze pagina kun je ontdekken of het gastouderschap bij Doomijn iets voor je is.

Gastouderschap bij Doomijn
Het opvangen van kinderen is leuk, afwisselend en dankbaar werk.  Als gastouder vang je één tot zes kinderen tegelijk op, dat kan in je eigen woning maar in sommige gevallen bij de ouder thuis. Gastouderopvang is goed te combineren met je gezinssituatie, ander werk en/ of hobby’s.

Bij Doomijn betekent gastouderschap ook goede ondersteuning zowel op pedagogisch vlak als op het gebied van opleidingen. Daarnaast kun je als gastouder bij Doomijn ook aansluiten bij activiteiten die georganiseerd worden op kinderdagverblijven of bso’s in de omgeving. Als gastouder bepaal jij jouw uurtarief, daarin willen wij je uiteraard graag adviseren. En uiteindelijk zorgen we voor een correcte financiële afhandeling.

Welke eisen stellen wij aan een gastouder?
Wat verwachten we van jou? Dat je beschikt over goede pedagogische kwaliteiten, naast een kwalificerende diploma. Daarnaast ben je in het bezit van een certificaat Eerste Hulp bij Kinderen. Voordat het eerste kind opgevangen kan worden dien je in het bezit te zijn van een VOG (NB: voor inschrijving in het LRKP dient het VOG niet ouder te zijn dan twee maanden). Zijn er meerdere mensen woonachtig in het huis waar de kinderen opgevangen worden, dan dienen ook zij in het bezit te zijn van een geldig VOG.  Ben je nog geen gastouder dan duurt de inschrijving in het LRKP maximaal tien weken.
Voordat we beslissen of je daadwerkelijk als gastouder bij Doomijn aan de slag kunt, komt onze bemiddelingsmedewerker bij jou langs. Zij neemt alles nog eens met je door. Zij kijkt ook of jij en je woning voldoen aan de wettelijke eisen.

Ook gastouder worden?
Vind je het leuk om in je eigen vertrouwde omgeving met kinderen te werken? Meld je dan nu aan als gastouder bij Doomijn.

✔ Wij bieden hulp bij het promoten van jouw diensten als gastouder, via een eigen
    pagina op onze website;
✔ Als gastouder kun je trainingen volgen bij Doomijn;
✔ Bij ons betaal je geen inschrijfkosten;
✔ Word je wekelijks uitbetaald door Doomijn;
✔ Bij Doomijn heb je je een vast contactpersoon in de vorm van een eigen bemiddelaar,
   die twee keer per jaar bij je langskomt;
✔ Aantrekkelijke bemiddelingskosten;
✔ Bij Doomijn heb je de mogelijkheid om aan de sluiten bij activiteiten op locaties in de
    omgeving;
✔ Hulp bij de jaarlijkse Risico-Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid;
✔ Wij zorgen voor een zorgvuldige afwikkeling van de financiën.

Meld je nu aan!