Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Vergroot je wereld bij Doomijn

“Gevarieerd, uitdagend en vooral heel erg leuk: in de kinderopvang is geen dag hetzelfde!” Team Harderwijk is op zoek naar nieuwe creatieve collega’s die meedenken en graag de handen uit de mouwen steken. Met een kinderdagverblijf en vier locaties voor buitenschoolse opvang is er in Harderwijk altijd een fijne plek om bij Doomijn aan de slag te gaan!

Werken in Harderwijk

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het werken bij Doomijn in Harderwijk! We voegen graag een aantal enthousiaste collega’s toe aan ons fijne team op kinderdagverblijf Tonselsedreef en de bso-locaties Biezenplein, Flevoweg, Kennedylaan en Tonselsedreef.

Vacatures

Dé nieuwe collega die wij zoeken is een teamplayer die het niet alleen leuk vindt om met kinderen te werken, maar ook écht ziet wat wij zij nodig hebben. Iemand die creatief is en bereid om de omliggende taken op te pakken. Heb jij een eigen mening en durf je jouw bevindingen te delen met het team? Herken jij jezelf in onderstaande vacatures en wil je in deze leuke en gezellige regio werken? We zien je graag terug in team Harderwijk!

Heb jij het in je?

Zie jij jezelf een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Ben jij creatief en enthousiast? Dan ligt er een uitdaging als pedagogisch medewerker op je te wachten! Meer weten over jouw rol als opvoedkundig professional bij Doomijn? In het profiel Pedagogisch Medewerker lees je wat wij van je verwachten én wat we jou bieden.

Diplomacheck

Wist je dat je met verschillende diploma’s als Pedagogisch Medewerker aan de slag kunt? Check of jouw diploma geschikt is!

Gratis dinerbon

Je nieuwe baan vieren met een heerlijk etentje? Dat kan! Als jij zorgt voor dé nieuwe collega binnen team Harderwijk – of je dat nu zelf bent of iemand die je kent – krijg je van ons een dinerbon t.w.v. € 50,-!