Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Het Festival

Intergraal Kindcentrum Het Festival is plek waar kinderen van 0-12 jaar de hele dag kunnen leren, spelen en ontwikkelen. Onze kinderdag- en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in integraal kindcentrum Het Festival. Daarmee hebben we werkelijk alles in huis om grenzeloos te groeien.
 

Kinderdagverblijf

Als ouder wil je het beste voor je kind: aandacht, liefdevolle zorg en een omgeving waar van alles te ontdekken is. Dat kan op het kinderdagverblijf in
'Het Festival'. Vandaag én morgen, want leren gebeurt bij ons in een doorgaande lijn van nul tot twaalf jaar. Ieder op z’n eigen manier. Zo werken wij met de waarden van ‘de Kracht van 8’. Met inspirerende activiteiten en breed stiumlerende methodes zorgen we elke dag voor een leerrijke basis en voor nieuwe avonturen.

Benieuwd naar ons kinderdagverblijf binnen Intergraal Kindcentrum 'Het Festival'? 

Klik dan hier voor meer informatie over deze locatie

Peuteropvang

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Als je kind twee jaar wordt staat het te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Ook op onze locatie binnen Intergraal Kindcentrum 'Het Festival'. We hebben hier onze eigen grote en lichte ruimte helemaal voor onszelf. Een veilige en vertrouwde basis waar elke dag iets te ontdekken valt. Samen in de kring een spelletje doen, kliederen met verf aan de grote tafel of wijzer worden van leerzame thema’s zoals Mensen, Kunst, Kleur en Vorm.

Nieuwsgierig geworden naar peuteropvang binnen 'Het Festival'?

Klik dan hier voor meer informatie over deze locatie

Buitenschoolse opvang

Kinderen zijn nieuwsgierig, dat gaat ook door nadat de schoolbel gaat. Na een volle dag in de klas gaan ze in hun vrije tijd graag verder op ontdekking.
Bso Sportlaan is ruim, groot en vooral heel kleurrijk. We zitten dan ook niets voor niets in Intergraal Kindcentum 'Het Festival'. Een fijne en gezellige locatie waar altijd iets te beleven is. Daar zorgen we, natuurlijk samen met kinderen voor, want zij hebben altijd verrassende ideeën en leuke plannen. Samen bedenken we de leukste activiteiten. Voor en door de kinderen, maar ook met partijen buiten onze opvang. We zijn bijvoorbeeld dikke vrienden met Sportservice Zwolle.

Benieuwd naar deze locatie binnen Intergraal Kindcentrum 'Het Festival'?

Klik dan hier voor meer informatie over deze bso