Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >
terug naar het klantadviesoverzicht

Hoe werkt kinderopvang?

Zowel op onze kinderdagverblijven als op de peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang wordt met grote zorgvuldigheid en toewijding gewerkt aan de opvang en begeleiding van je kind.

Belangrijke waarden

Veiligheid en geborgenheid zijn belangrijke waarden op onze kinderdagopvang. Binnen die geborgenheid laten onze pedagogisch medewerkers de kinderen de wereld om hen heen ontdekken. Zo wordt elke dag een feest! Bij onze buitenschoolse opvang staan plezier maken, genieten en ontdekken voorop. Lekker actief bezig zijn met sportmaatjes of gewoon onderuitgezakt chillen met vriendjes en vriendinetjes. Spelen, leren en ontdekken. Of meedoen aan diverse workshops. Talloze activiteiten worden aangeboden.

Rondleiding

Het gevoel van vertrouwen willen we je graag laten ervaren op onze vestigingen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding op een van onze vestgingen. Je kunt dan de sfeer proeven en kennismaken met de pedagogisch medewerkers van de vestiging. Klik voor een rondleiding op onderstaande knop.

rondleiding aanvragen

Duur van de opvang

Je kind zal de tijd van z'n leven hebben op de opvang. Toch komt er een moment dat het de opvang verlaat. De dagopvang eindigt op de vierde verjaardag. Wanneer je kind dan nog niet naar school gaat kan het gewoon tot het nieuwe schooljaar op de opvang blijven. De buitenschoolse opvang eindigt op het moment dat je kind de basisschool verlaat. 

Facturering

Wij factureren maandelijks voorgaand aan de opvang. Deze facturering loopt gelijk met de teruggave van kinderopvangtoeslag door de Belastingdienst.​

Opzeggen

​Wanneer je geheel of gedeeltelijk je kindplaats wilt opzeggen, kun je contact opnemen met onze afdeling Klantadvies via telefoonnummer (038) 421 45 21. Onze klantadviseur regelt alles tot in de puntjes. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand, ingaand op de dag van opzegging.