Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >
terug naar het klantadviesoverzicht

Meest gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een lijst met de meest gestelde vragen die betrekking hebben op kinderopvang en het peuterspeelzaalwerk. In het linkermenu kunt u een categoriekeuze maken. Wanneer u vervolgens op één van de vragen klikt komt u direct bij het antwoord op de vraag.

 

Mag mijn kind vriendjes meenenemen naar de bso?

Net als thuis mag uw kind ook bij ons af en toe een vriendje of vriendinnetje meenemen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat een extra kind qua groepsbezetting mogelijk is. Ook is het belangrijk dat er goede afspraken zijn gemaakt over het halen en brengen. Overlegt u daarom van tevoren even met ons.

Wat zijn de opvangtijden van de bso?

De openingstijden verschillen per locatie. De bso gaat open op het moment dat de school uit is. Onze vestigingen sluiten om 18.15 uur.

Wat krijgt mijn kind te eten en te drinken op de bso?

Tijdens lange middagen bieden wij uw kind een broodmaaltijd, drinken en fruit aan. Op korte middagen drinken wij na schooltijd met de kinderen. Daarbij krijgen ze een koekje of cracker en fruit aangeboden. Wanneer uw kind afwijkende producten gebruikt of een dieet volgt, vragen wij u deze zelf van huis mee te nemen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om te voorkomen dat uw kind voedingsmiddelen binnenkrijgt waar het allergisch voor is of die niet passen in het dieet van uw kind.

Hoe is het contact met ouders geregeld op de bso?

Wij doen ons best om u zoveel mogelijk te laten meegenieten van wat uw kind bij ons beleeft. Ook vinden wij het fijn om te horen hoe het thuis gaat. Bij het brengen en halen zorgen we er daarom voor dat er gelegenheid is om informatie uit te wisselen. Daarnaast ontmoeten we u graag tijdens gesprekken, organiseren we ouderavonden en houden wij u op de hoogte via nieuwsbrieven. Is uw kind pas bij ons geplaatst, dan nodigen wij u na twee maanden uit voor een gesprek over uw eerste ervaringen.