Buitenschoolse opvang

Adventure bso De Maten

Polderweg 4, Apeldoorn (06) 30 99 47 17

Adventure BSO De Maten is een bruisende plek waar kinderen hun hart op kunnen halen. Zowel binnen als buiten kunnen basisschoolkinderen van alle leeftijden uit talloze activiteiten kiezen: de nadruk ligt op lekker bezig zijn in de natuur.

Op woensdag en vrijdag is het tijd voor avontuurlijk buitenspelen!

We houden bij de Adventure bso van zoveel mogelijk buiten zijn. Waar we met de kinderen kunnen rennen, ravotten, kikkers vangen, spannende spellen doen, hutten bouwen en misschien wel marshmallows roosteren boven een mooi vuurtje. Oja, en vies worden mag!

Spelen, ontdekken, nieuwe dingen leren en plezier maken gaan perfect samen op de Adventure bso De Maten.
Ellen Roos, manager kinderopvang

Praktische informatie

We maken gebruik van het scouting gebouw en terrein van de Hertog van Gelregroep aan de Polderweg. Vervoer van school naar de Adventure bso wordt (gratis) door Doomijn geregeld. Ouders halen hun kinderen op bij de Adventure bso.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Adventure bso De Maten

Ook als he...
4 oktober 2019

Ook als het regent, is er bij ons genoeg te doen! Vanmiddag bouwden we binnen heerlijk met de Kapla.

Een dikke...
5 juli 2019

Een dikke duim voor deze rups, hij doet de rupsenloop!

Juf je ben...
26 juni 2019

Juf je bent de beste, wat lekker dat water!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa Toorop pedagogisch medewerker
Klaasje Blauw pedagogisch medewerker
Dionne de Vries pedagogisch medewerker
Yvonne van Doorn pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19