Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Beukenstraat

Beukenstraat 83, Zwolle 06 83 44 10 77

Buitenschoolse opvang Beukenstraat biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Binnenkort verschijnt er op deze pagina meer informatie over deze opvang. Nu al meer weten? Dat kan! Neem contact op met Klantadvies via (038) 421 45 21.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Beukenstraat

Peuterspeelzaal Beukenstraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Beukenstraat

Op een reg...
10 maart 2020

Op een regenachtige dag gaan wij gezellig sjoelen.

Wij zijn k...
3 december 2019

Wij zijn klaar voor het sinterklaasfeest!

Kunst aan...
20 mei 2019

Kunst aan de Beukenstraat! Kinderen van het kinderdagverblijf en de bso hebben samen schilderijen gemaakt voor op de groep.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Joyce Dijk Pedagogisch Medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93