Buitenschoolse opvang

Bussloo

Deventerweg 18, Voorst (06) 47 15 46 05

Klein en superfijn, dat is bso Bussloo. Een huiselijke plek en een gezellige groep. Precies wat kinderen verdienen na school en in hun vrije tijd. Hier is altijd wat te doen en te beleven. Daar zorgen we samen voor!

Plezier en vertier, kinderen vinden het hier

Vervelen, dat is onmogelijk op bso Bussloo. We zijn gevestigd in de St. Martinusschool en dat betekent alle mogelijkheid en ruimte om plezier te maken. We hebben de hele hal van de school tot onze beschikking. Het is echt ónze plek. Heerlijk om met elkaar te ravotten of te dansen. Of kiezen we juist voor rust en gaan we knutselen? Kastelen of auto’s bouwen met Lego kan natuurlijk ook. Liever naar buiten? Dat kunnen we ons voorstellen, want op ons grote plein is veel te beleven. In vaart van de glijbaan, zwieren op de schommels, zandtaarten bakken in de zandbak. Oh, en we hebben kippen! Leuk om te voeren, te bekijken én zo af en toe een ei te rapen… Meer dan genoeg te doen dus.

“Hier is altijd wat te doen en te beleven. Daar zorgen we samen voor!”
Jessica, pedagogisch medewerker

Alles kan en mag. Als het maar leuk en gezellig is. Want dan voelen alle kinderen zich thuis in onze bso. Daar zorgen wij sowieso voor, want ieder kind krijgt persoonlijke aandacht. Bij bso Bussloo is het fijn om te zijn. Voor iedereen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Jessica Mulder pedagogisch medewerker
Anneke Geels manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08