Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Bongerd

Muntersdonk 13, Apeldoorn (055) 870 51 73

Samen spelen, samen groeien en samen genieten. Dat is bso De Bongerd in een paar woorden. Eigenlijk doen we hier álles samen. Dat is nou zo fijn aan onze bso: in je vrije uurtjes na school samen de wereld ontdekken. Daarvoor is hier alle ruimte.

Alles om te boeien en te groeien

Samen, dat is reuze gezellig. En leerzaam bovendien, want met elkaar doe, weet, kun en beleef je meer. Daarom werkt onze bso volop samen met Sterrenschool De Bongerd. We maken gebruik van de hal in het schoolgebouw, dus we zitten heel dicht bij elkaar. En dat heeft zo z’n voordelen.

Onze pedagogisch medewerkers en de leerkrachten van de Sterrenschool weten elkaar goed te vinden. Samen weten we precies wat alle kinderen nodig hebben en leuk vinden. Dat maakt onze bso een extra mooie plek om te zijn. Want spelen, leren en ontdekken gaat zo in één lijn door. Voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar.

Goed om te weten, is dat we op onze bso werken met een combinatiefunctionaris. Dat zijn twee functies in één: pedagogisch medewerker en onderwijsassistent. De functionaris werkt zowel op de bso als in de klas. Zij weet precies wat er speelt, wie de kinderen zijn én wat ze nodig hebben en leuk vinden. Praktisch en fijn!

“Bij bso De Bongerd gaan onderwijs, opvang én plezier maken hand in hand!”
Yvonne Westrik (Moeder van Jack 4 jaar en Mack 8 jaar)

Zoveel gezelligheid na schooltijd!

Opvang en onderwijs gaan bij ons dus hand in hand. We werken met leuke en leerzame thema’s die de kinderen herkennen uit het onderwijs. Cultuur, sport, natuur… Alles komt voorbij. We kletsen erover, we knutselen, zingen en dansen. Tja, wat doen we hier eigenlijk niet?

Binnen vermaken we ons opperbest. Chillen in het speellokaal, samen spellen doen, grote bouwwerken maken of lekker relaxed met een boekje in een hoekje. Ook dat kan en mag. Of we buiten ook plezier hebben? Nou en of!

Op ons grote speelplein kunnen we rennen en ravotten. Daar valt zoveel te ontdekken en beleven. Oh, en op woensdag en vrijdag gaan we samen naar Adventure bso De Maten. Op adventure, genieten van de natuur, hutten bouwen en kikkers vangen. Vies worden mag! Je hoort het, spelen, ontdekken, leren en plezier maken gaat perfect samen op bso De Bongerd. Kom je snel kijken?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf de Bongerd

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Bongerd

Ook hebben...
6 mei 2021

Ook hebben we geëxperimenteerd hoe we nog meer mooie bellen kunnen maken. We hebben geprobeerd met ijzerdraad en touw. Touw is een groot succes bij de bso.

Vandaag is...
6 mei 2021

Vandaag is het bellenblaasdag, wij van kdv en bso de Bongerd hebben hier ook aan mee gedaan.

Knutselen...
20 april 2021

Knutselen met loose parts.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Heleen Lenderink pedagogisch medewerker
Yvonne van Doorn pedagogisch medewerker
Dionne de Vries pedagogisch medewerker
Christine Huiskamp manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93