Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Parken

Kastanjelaan 9, Apeldoorn (055) 576 02 20

Wat boffen we bij bso De Parken. Kinderen kunnen hier zóveel ontdekken en beleven! We zitten in openbare basisschool De Parken, vlakbij het centrum en meerdere parken. Er is een groot speelplein. Kinderen hebben het dus goed voor elkaar in onze bso.

Allemaal binnen? Het plezier kan beginnen!

Een bso in een basisschool: dát heeft zo z’n voordelen. De kinderen lopen zelf van school naar onze opvang. Heel vertrouwd, veilig en gezellig. De jongste kinderen worden uit de klas opgehaald. Dagelijks worden er workshops aangeboden: figuurzagen, muziek maken of robots programmeren. We hebben drie ruimtes, dus iedereen vindt altijd een fijn plekje voor zichzelf. Dat lukt buiten ook meer dan prima. Op het kleine plein, waar de jongsten zich vermaken in de zandbak of op de fiets. Of op het grote plein waar iedereen kan klimmen op het klimrek, schommelen of tekenen en kletsen aan de picknicktafels. Ook buiten de pleinen vinden we vermaak. We wandelen vaak naar een van de parken of richting het centrum waar we samen boodschappen doen. Ook de bibliotheek en cultureel centrum weten we goed te vinden! Zo zie je, geen dag is hetzelfde!

Bij bso De Parken is het altijd fijn en gezellig. Samen bedenken we elke dag iets leuks om te doen. Zo komen de kinderen thuis met blije gezichten en mooie verhalen!

"Kinderen mogen hier hun tijd indelen zoals ze zelf willen. Genieten in alle vrijheid, daar gaat 't om!"
Anneke Geels, manager

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

peuterspeelzaal de Parken

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Parken

De kindere...
25 maart 2021

De kinderen hebben zelf hun workshop over eieren bedacht, op geschreven en uitgevoerd.

Kijk, met...
20 januari 2021

Kijk, met de Kapla-clips erbij kan ik nog veel mooier bouwen!

Dat is spa...
20 januari 2021

Dat is spannend en ben benieuwd of ik alle vakjes van de Bingo kaart vol krijg. Eerst de bovenste rij. Bingo!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Tiny Dijk pedagogisch medewerker
Marlies van Rijn pedagogisch medewerker
Anly van Oostendorp pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Handige downloads