Buitenschoolse opvang

Heuvellaan

Burglaan 44, Apeldoorn (055) 576 84 50

Samen spelen is dubbel zoveel plezier. Op onze bso gaat dat zeker op! We hebben namelijk twee groepen: een voor 8 jaar en jonger én een voor de 8-plussers. Bovendien zijn we gevestigd in openbare basisschool Heuvellaan. Dat betekent naast gezelligheid vooral alle ruimte en veel vermaak. Precies wat kinderen zo fijn vinden in hun vrije tijd.

Plezier beleef je hier!

Een fijne tijd na schooltijd, dat is het uitgangspunt op ons bso. Daar zorgen we samen voor! Want naast alles wat we hier aan spel, sport en activiteiten aanbieden, zijn het de kinderen die mogen kiezen. Ze bedenken de leukste dingen om te doen en te beleven. 

We gaan voor creatief en inspirerend. Altijd. Elke workshop die we samen doen is even leuk, leerzaam en verrassend. Nóg spannender is het als de kinderen zélf hun workshop organiseren. Ben je ergens goed in? Laat het weten en laat het zien. Daar leren ook de andere kinderen van!

“Samen beslissen, samen plannen maken en samen spelen. Veel plezier op bso Heuvellaan!”
Carlijn, pedagogisch medewerker

Natuur ontdekken

Trouwens, we zijn ook graag buiten. Wanneer het maar kan. We hebben heerlijk de ruimte rond onze locatie. Rennen en ravotten kan hier supergoed. Net als de natuur ontdekken, want we hebben veel groen om ons heen en in de buurt.

Het leven is goed en fijn op bso Heuvellaan. Kom snel kijken en kennismaken!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Heuvellaan

Als je jar...
19 februari 2019

Als je jarig bent dan word je verwend bij ons. Dankjewel lieve kinderen en collega’s!

Met het zo...
14 februari 2019

Met het zonnige en zachte weer, hebben wij heerlijk buiten gespeeld vandaag!

De kindere...
14 februari 2019

De kinderen zijn vandaag druk bezig met kaartjes maken voor Valentijnsdag ❤️

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Carlijn Pas pedagogisch medewerker
Richenel Talahutu pedagogisch medewerker
Carlijn Pas pedagogisch medewerker
Mara Topic pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
flexibele opvang € 8,19
Downloads

Handige downloads