Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Kennedylaan

Kennedylaan 3, Harderwijk (06) 18 39 13 12

Op onze bso is het elke dag genieten. Dat is ook precies wat kinderen verdienen na een volle dag op school. Ontspanning en gezelligheid, inspanning en plezier: ze vinden het in en rond onze fijne locatie.

Voor pleziermakers en levensgenieters

Vermaak ligt hier voor het oprapen. Onze grote buitenruimte is de perfecte plek om heerlijk te spelen, te ravotten en rond te rennen. Of om even rustig in het zonnetje te zitten, dat mag natuurlijk ook. We gaan trouwens regelmatig verder de wereld in. Dichtbij ligt een heerlijk bos. En willen we echt los dan zoeken we de speeltuin op. Het grote grasveld leent zich goed voor een potje voetbal of een radslag. We werken ook veel samen met VCO de Wegwijzer. Super leuk! Of we ook wel eens binnen zijn? Zeker! Stoere liefhebbers van techniek en scheikunde kunnen samen proefjes doen. Voor tutten en bijkletsen is er ook alle ruimte. En wat te denken van uitgekookte kook en bak activiteiten of een van de vele workshops? Het kan hier, dus we doen ‘t. 
         
Op bso Kennedylaan staan de kinderen centraal, dat spreekt voor zich. Iedereen kan bij ons terecht. En is het vakantie dan gaan we samen naar locatie Tonselsedreef. Ook daar draait het om samen spelen en samen doen!
 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Kennedylaan

Wat een ge...
7 oktober 2019

Wat een gezelligheid samen lezen!

Samen leze...
7 oktober 2019

Samen lezen op de buitenschoolse opvang. In verband met Kinderboekenweek werken we samen met de bibliotheek in Harderwijk

In verband...
7 oktober 2019

In verband met Kinderboekenweek lezen de oudere kinderen voor aan de jongere kinderen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Juliét Jansink pedagogisch medewerker
Ingrid van den Bos pedagogisch medewerker
Barbara Balvert Pedagogisch medewerker
Kathy Straakenbroek manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Handige downloads