Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Kosmos

Voldersdreef 301, Apeldoorn (055) 870 65 92

Op buitenschoolse opvang De Kosmos reikt de pret tot de sterren. We zijn gevestigd in basisschool De Kosmos en dat maakt het hier enorm gezellig. Veel kinderen dus veel vriendjes en vriendinnetjes. Een fijne plek om je uurtjes na school door te brengen!

Veel te kiezen, van alles te beleven!

In ons huiselijke lokaal – dat we delen met peuterspeelzaal SamSam – hebben we het goed voor elkaar. Ook kinderdagveblijf SamSam en peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel zitten onder hetzelfde dak, extra gezellig! Niets moet hier en heel veel mag. Daar worden kinderen blij van. Ze weten ook precies wat ze willen. En dat komt goed uit, want ze hebben heel wat te kiezen op onze bso. Knutselen en tekenen, een bordspel of computerspel, zingen en dansen… We hebben de ruimte, dus… we doen ‘t!

“In hun eigen tijd mogen ze hun eigen ding doen, dat is ons motto!”
Ellen Roos, manager

Voetbalkooi

Het liefst zijn de kinderen buiten, elke dag als het even kan. Dat snappen we helemaal, want we hebben een groot plein waar we samen de leukste spellen spelen. Er is hier zelfs een waterspeeltplaats. En voor de voetballers: we hebben een heuze voetbalkooi op het grasveld! Nog meer avontuur? Op de woensdagen en vrijdagen gaan we samen naar Adventure bso De Maten.

Zo doen we hier samen de leukste activiteiten. En wát we doen, dat bedenken de kinderen zelf. In hun eigen tijd mogen ze hun eigen ding doen, dat is het motto bij bso De Kosmos. Nieuwsgierig? Kom dan snel eens kijken en kennismaken!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Kosmos

We halen d...
11 februari 2021

We halen de sneeuw naar binnen en we verven de sneeuw in allerlei kleuren.

De meiden...
15 december 2020

De meiden maken kerstkaarten voor de ouderen in de buurt. Fijne feestdagen allemaal!

Een lekker...
1 december 2020

Een lekker verjaardagsbuffet van de Sint

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa Toorop pedagogisch medewerker
Klaasje Blauw pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93