Buitenschoolse opvang

Mandehof

Mandehof 17, Noordwolde (0561) 432 842

Onze bso is altijd een feest. Het voelt als een tweede thuis en als een plek waar je écht wilt zijn. Dat snappen we helemaal, want bij ons is altijd wat te beleven. En het fijne is: kinderen kiezen zelf wat ze gaan doen. Dat maakt het elke dag anders op bso Mandehof!

Ruimte voor plezier, ruimte voor samen

We zijn gevestigd in de Vensterschool. Dat betekent gezelligheid en een wereld aan mogelijkheden. We hebben een eigen lokaal waar we de leukste activiteiten organiseren. Samen bakken in de keuken - en natuurlijk smullen van wat we gemaakt hebben! Of we maken met z’n allen muziek tijdens een djembé workshop. Wat we ook doen, de kinderen kiezen zelf wat ze leuk vinden. Het is immers hun eigen vrije tijd!

“Kinderen kiezen zelf wat ze gaan doen. Dat maakt het elke dag anders op bso Mandehof!!”
Daniëlle, pedagogisch medewerker

Balkunstenaars

Onze groep bestaat uit twee delen. Zo is er altijd wel een plekje om ook even rustig te spelen. Ook dat is wel eens fijn. Vooral als het buiten slecht weer is, dan ben je binnen graag op een huiselijke plek. En is het weer goed genoeg, dan zijn we natuurlijk buiten! Er is een groot plein om de vleugels even heerlijk uit te slaan. Er is zelfs een pannakooi voor de balkunstenaars. En willen we er eens op uit, dan wandelen we naar het bos, de speeltuin of supermarkt. We zitten namelijk midden in het dorp.

Zo is het elke dag anders en vooral heel fijn op bso Mandehof. Dé plek voor plezier en vermaak na schooltijd!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Coby Achttien pedagogisch medewerker
Titie de Vries manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19