Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Nieuwstraat

Nieuwstraat 17, Alteveer (0528) 87 00 49

Uitdagingen en avonturen, daar houden kinderen van! Op bso Nieuwstraat kunnen ze hun hart ophalen, want bij ons is heel wat te beleven. In de groep, in het speellokaal en in de groene omgeving: samen maken we van vrije tijd een fijne tijd!

Samen bedenken, ontdekken en doen!

Plezier en gezelligheid maak je samen. Dat is ons motto. En het mooie is: daarvoor is bij ons alle ruimte. Onze bso zit namelijk in CBS De Wegwijzer. Een basisschool, kinderdagverblijf, peuteropvang én onze bso, samen op één locatie. Dat betekent naast beweging en gezelligheid vooral veel mogelijkheden.

Samen spelen, vriendjes maken en met elkaar op ontdekking gaan, dat doen we hier elke dag. In ons fijne, gezellige speellokaal is het goed toeven na schooltijd. Spelletjes doen, knutselen, tekenen en schilderen, muziek luisteren en maken. Of even luieren terwijl een van onze pedagogisch medewerkers een verhaal voorleest. Ook fijn! We bedenken de leukste én leerzaamste activiteiten, voor elke leeftijd. Dat doen we natuurlijk samen met de kinderen, want zij weten immers zelf het best wat ze willen en leuk vinden.

“Wat we doen en ontdekken, dát overleggen we met de kinderen. Zij hebben de leukste ideeën!”
pedagogisch medewerker

Zoveel te doen, zoveel te kiezen… want de buitenlucht lokt ook. Het grote speelterrein is heerlijk om te rennen en ravotten. Even chillen in het zonnetje kan en mag natuurlijk ook. En willen we er eens verder op uit, dan trekken we het dorp en de groene omgeving in. Naar de speeltuin, een wandeling maken, op ontdekking in de natuur, we zijn er gek op!

Zo is er hier elke dag wat te beleven. Kom snel eens kijken op bso Nieuwstraat!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Nieuwstraat

Peuterspeelzaal Nieuwstraat

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sabina ter Haar pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang Alteveer vanaf €6,92

​Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt. 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 wk + 42 vrij besteedbare dagen € 6,81
41 wk + 36 vrij besteedbare dagen € 6,92
41 wk + 30 vrij besteedbare dagen € 7,03
41 wk + 24 vrij besteedbare dagen € 7,15
41 wk + 18 vrij besteedbare dagen € 7,24
41 wk + 12 vrij besteedbare dagen € 7,34
41 wk + 10 vrij besteedbare dagen € 7,38
41 wk + 8 vrij besteedbare dagen € 7,41
41 wk + 6 vrij besteedbare dagen € 7,44
41 weken € 7,66
Flexibele opvang en incidentele opvang € 7,88
Downloads

Handige downloads