Buitenschoolse opvang

Oude Wetering

Oude Wetering 78, Zwolle 06 39 86 33 11

In onze bso is ruimte voor alles, behalve voor vervelen. Dat laatste is bij ons eigenlijk onmogelijk. Er is dan ook nogal wat te beleven en ontdekken. Hier is het grenzeloos verkennen en plezier maken. Lekker jezelf zijn dus, in je eigen vrije uurtjes na schooltijd.

Vrolijke kinderen en blije gezichtjes

Onze bso is er voor alle kinderen van IKC Het Festival. Het ligt op steenworp afstand van onze locatie, dus dat is reuze makkelijk. Is de school uit, dan begint bij ons de pret en het grote genieten. Chillen in de loungehoek? Of juist lekker actief? Alles kan en mag, zolang het gezellig en leuk is natuurlijk. We hebben een voetbal- en pingpongtafel voor de liefhebbers van actie. Nog meer bewegen? Volg dan een clinic basketball of hockey. Daar hebben we buiten alle ruimte voor. Liever creatief? Knutselen, schilderen of samen iets bouwen kan elke dag. Alle materialen liggen binnen voor het grijpen. We hebben zelfs een keuken voor keukenprinsen en -prinsessen.

Wat de kinderen ook willen, zij mogen het beslissen. Het is immers hun eigen vrije tijd. Onze bso is er om naast blij en vrolijk vooral helemaal jezelf te zijn. Vermaak jezelf en ontdek de wereld bij bso Oude Wetering.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Karen Borst manager
Patricia Schigt pedagogisch medewerker
Peter Scholten pedagogisch medewerker
Nicole Jonkers pedagogisch medewerker
Jacqueline Dokter pedagogisch medewerker
Jennifer Talen pedagogisch medewerker
Michael Koster pedagogisch medewerker
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze Doomijn

Downloads

handige downloads..