Buitenschoolse opvang

Oude Wetering

Oude Wetering 78, Zwolle 06 39 86 33 11

In onze bso is ruimte voor alles, behalve voor vervelen. Dat laatste is bij ons eigenlijk onmogelijk. Er is dan ook nogal wat te beleven en ontdekken. Hier is het grenzeloos verkennen en plezier maken. Lekker jezelf zijn dus, in je eigen vrije uurtjes na schooltijd.

Vrolijke kinderen en blije gezichtjes

Onze bso is er voor alle kinderen van IKC Het Festival. Het ligt op steenworp afstand van onze locatie, dus dat is reuze makkelijk. Is de school uit, dan begint bij ons de pret en het grote genieten. Chillen in de loungehoek? Of juist lekker actief? Alles kan en mag, zolang het gezellig en leuk is natuurlijk. We hebben een voetbal- en pingpongtafel voor de liefhebbers van actie. Nog meer bewegen? Volg dan een clinic basketball of hockey. Daar hebben we buiten alle ruimte voor. Liever creatief? Knutselen, schilderen of samen iets bouwen kan elke dag. Alle materialen liggen binnen voor het grijpen. We hebben zelfs een keuken voor keukenprinsen en -prinsessen.

Wat de kinderen ook willen, zij mogen het beslissen. Het is immers hun eigen vrije tijd. Onze bso is er om naast blij en vrolijk vooral helemaal jezelf te zijn. Vermaak jezelf en ontdek de wereld bij bso Oude Wetering.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Oude Wetering

Wat doe je...
15 maart 2019

Wat doe je als je vrij bent? Juist! Naar monkeytown. We hebben geklommen en gerend en zijn natuurlijk super vaak van de glijbaan af gegaan. Als afsluiting hebben wij lekkere patatjes gegeten.

Zelfs met...
14 maart 2019

Zelfs met wind en regen vermaken wij ons goed! We hebben deze week bingo gedaan. Ook hebben we heerlijk buiten met het water en de modder gespeeld. En een super gave knikkerbaan van Kapla gebouwd.

Vandaag ha...
14 maart 2019

Vandaag hadden wij een workshop vogelhuisjes maken. De kinderen konden via een instructie blad zelf het vogelhuisje in elkaar zetten.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ingrid Rook Jordens Pedagogisch medewerker
Marije van der Poll pedagogisch medewerker
Niels Frelink pedagogisch medewerker
Patricia Schigt pedagogisch medewerker
Peter Scholten pedagogisch medewerker
Jennifer Talen pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze Doomijn

Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19