Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Roezemoes

Soerenseweg 70, Apeldoorn 06 14 87 34 44

Zó fijn om hier na schooltijd te zijn! Onze bso zit op de bovenverdieping van Kindervilla Roezemoes, een heerlijke plek. Aan de rand van Apeldoorn, in een rustige straat en omringd door groen. Buiten en binnen, hier is zóveel te beleven en doen.

Op bso Roezemoes mag je eindeloos plezier maken. Want juist na school is het heerlijk om te spelen zonder presteren en te kleuren zonder lijntjes. Gewoon helemaal jezelf zijn, doen waar je blij van wordt. Samen met de andere kinderen – jong en oud – die hier ook zo graag binnen én buiten spelen. Samen vermaken, samen verwonderen!
 

Op bso Roezemoes is het binnen en buiten fijn!

Dit is een fijne stek. We zitten vlak bij de Heuvellaanschool; je loopt of fietst zó van school naar de bso. De jongsten maken de ‘reis’ in onze kiddybus. Wel zo fijn én veilig! Eenmaal op onze bso aangekomen kan het plezier beginnen. Wat te doen, beleven of ontdekken? Onze steeds weer andere themamuur zit vol goede ideeën. Net als onze pedagogisch medewerkers, zij weten altijd wat leuks te doen. Of heb je zelf een nog leuker, spannender of gezelliger idee? Laat maar horen!

Binnen spelen? We hebben er de ruimte voor. Meerdere ruimtes zelfs. Zo is er ons atelier, hier kun je leuke (en leerzame!) workshops volgen. Ben je nieuwsgierig en creatief? Laat je uitdagen door alle verrassende materialen die hier voor het grijpen liggen. Of ontdek en verken de wereld in het klein: onze bouwhoek, winkel, keuken en zelfs een theater wachten op jou! Even rusten en relaxen? Duik dan onze chill room in.

Wat zeg je? Ben je het liefst buiten? Dan bof je, want ook buiten heb je de ruimte. Kruip en sluip over de ontdekpaadjes, trap een balletje op het voetbalveld, bouw in de zandbak, klauter op het speeltoestel en race met een skelter op het plein. We zeiden het al: op bso Roezemoes is het fijn om te zijn!

“Spelen zonder presteren, kleuren zonder lijntjes. Gewoon helemaal jezelf zijn op bso Roezemoes!”
pedagogisch medewerker, bso Roezemoes

Zoveel gezelligheid, zoveel plezier

We zouden het bijna vergeten: onze keuken. Ook hier zijn we samen creatief. Lékker creatief, noemen we dat hier. We houden van bakken én van smullen. Jij ook? Kom dan snel eens kijken op bso Roezemoes. Vinden we gezellig. We kijken naar je uit!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Carlijn Pas pedagogisch medewerker
Romy Klein Breukink pedagogisch medewerker
Marlies van Rijn pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93