Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Sterrenpret

Keerkring 72, Apeldoorn (055) 360 51 36

Onze naam zegt het al, bso Sterrenpret staat voor heel veel pret. En natuurlijk voor gezelligheid. Ieder kind van elke leeftijd heeft het bij ons naar z’n zin. Hoe dat kan? Nou, er is hier veel te doen en te ontdekken. Elke dag weer!

 

Binnen en buitenplezier, dat vind je hier!

De school is uit, lekker naar de bso! We horen het de kinderen vaak zeggen. Niet zo gek, want ze mogen zelf kiezen wat ze hier doen in hun vrije uurtjes na school. Sporten? Knutselen? Rennen op het schoolplein? Zoveel te kiezen, zoveel te doen!

“De jongsten en de oudsten hebben hier elke hun eigen plek. Zo voelt iedereen zich helemaal thuis!”
Bernadette, pedagogisch medewerker

Megakids

Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij bso Sterrenpret vermaak je je altijd. Zo hebben we elke dag leuke en spannende activiteiten. Voor sportievelingen, voor knutselaar en keukenprinsen en prinsessen. Ook de gamer is hier op z’n plek. Liever buiten op verkenning? Ga je gang! Op het schoolplein heb je de ruimte. Net als op het veldje naar onze bso, daar staan goals en zelfs een klimtoren. Aan elke leeftijd is gedacht. De jongste kinderen van 4 en 5 hebben hun eigen groep. Net als de kinderen van 6 tot en met 9, die vinden alweer heel andere dingen leuk. En voor de jonge tieners is er Megakids, een eigen relaxplek waar ook leeftijdsgenootjes uit de buurt komen. Supergezellig dus!

Bij ons is het dus altijd fijn. Ook in de vakanties. Dan hebben we leuke uitjes naar het zwembad, de sportinstuif en de kinderboerderij. Daarnaast hebben we ook een leuke samenwerking met basisschool de regenboog! Kom dus snel kijken en beleef bso Sterrenpret!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Sterrenpret

peuterspeelzaal het peuterhuis

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Sterrenpret

Wij zijn t...
29 april 2021

Wij zijn trots op ons nieuwe voorplein, gebouwd door kunstenaar Bob Radstake en ontworpen door onze bso-kinderen.

Vandaag ze...
13 april 2021

Vandaag zetten we de bloemetjes niet buiten maar binnen!

Heerlijk v...
13 januari 2021

Heerlijk verven, een rustpuntje in ook voor de kinderen onzekere tijden.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa Rehorst pedagogisch medewerker
Maj-gret Louis Bijlsma pedagogisch medewerker
Johanna Tabor pedagogisch medewerker
Bernadette Peters pedagogisch medewerker
Annemiek Hasperhoven pedagogisch medewerker
Lotte Blom pedagogisch medewerker
Suzanne Gerritsen pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93