Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Kanaal Noord

Kanaal Noord 350 C, Apeldoorn 06 48 00 89 23

Vanaf 18 augustus sluit deze locatie haar deuren. Wij verwijzen u graag door naar één van de dichtsbijzijnde locaties. Meer informatie of de mogelijkheden doornemen? Neem dan contact op met één van onze klantadviseurs via (038) 421 45 21 of klantadvies@doomijn.nl. 

 

Een buitenschoolse opvang voor ieder kind en ieder moment: welkom op bso Kanaal Noord! Bij ons kan elk kind van 4 tot 7 jaar terecht; op de dagen, uren en momenten dat het jou als ouder of verzorger het best uitkomt. Flexibel, bereikbaar en gewoon heel gemakkelijk, daar draait het om op onze bso. We zijn ook van gemak, want wij halen uw kind op van basisschool de Diamant Kristal, Dalton Sterrenschool de Vliegenier en basisschool het Web.

Bso Kanaal Noord in Apeldoorn is een tweede thuis voor kinderen en een uitkomst voor ouders en verzorgers. Het beste voor beide, zeggen we hier wel eens. Plezier en gezelligheid voor de kinderen staat voorop, de wensen van ouders en verzorgers vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom bewegen we met jou mee. En dat zie je terug in onze ruime tijden en flexibele mogelijkheden. 

Thuiskomen na schooltijd

Onze frisse, moderne locatie ligt aan een drukke uitvalsweg in Apeldoorn - naar de A50. Je kunt parkeren voor de deur, dus brengen en halen gaat hier snel en veilig. Stop en Go, noemen wij dat. En zijn de kinderen binnen, dan kan het plezier beginnen. Samen spelletjes doen, even hangen en chillen op de bank, met elkaar eten en drinken. Ook is er alle aandacht voor elkaars verhalen, ideeën én grappen. Bij ons is het als thuiskomen na schooltijd.

“Flexibel, bereikbaar en gewoon heel gemakkelijk, daar draait het om bij bso Kanaal Noord!”
Marion Remer, manager

Meer vrijheid bij Kanaal Noord

Dat wat je als ouder of verzorger nodig hebt, vind je bij bso Kanaal Noord: een opvang met alle mogelijke flexibiliteit. En vooral een heerlijke plek voor je kind om samen met gezellige vriendjes en vriendinnetjes de wereld verder te ontdekken!

Kom snel eens kijken op bso Kanaal Noord. We kijken naar je uit!

De mogelijkheden op een rij

Buitenschoolse opvang
4 tot 7 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 17.00, 17.30 of 18.15 uur.

Flexibele opvang
Naar wens in te zetten dagen of dagdelen van 7.30-13.00 of van 12.45 tot 17.00 uur, 17.30 uur of 18.15 uur.

Incidentele opvang
4 tot 7 jaar. Voor wanneer je bijvoorbeeld zonder oppas zit. Aanvragen van 2 weken in voren tot last minute.

 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Kanaal Noord

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52