Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Buitengewoon

Blankensteinweg 43, Meppel (06) 129 16 579

Bij ons is zoveel te doen en te beleven dat we uren en dagen te kort komen. We zijn gevestigd in het Ringpark bij Scouting Meppel. Daar werken we veel mee samen en dat maakt onze bso voor kinderen vanaf 8 jaar bijzonder en elke dag anders! Daarnaast werken we niet alleen samen met basisschool de IJsvogel, buitenschoolse opvang Osseweide en kinderdagverblijf Osseweide, we vormen zelfs een Kindcentrum. 

Vandaag, morgen, overmorgen... Pret gegarandeerd!

Een bso met ruimte en ook nog eens gelegen in een park, dat brengt dagen vol belevenissen met zich mee. Vlotten en hutten bouwen, waterdiertjes vangen met een schepnet of ‘gewoon’ over de bulten crossen met je fiets, of een potje voetbal en blikspuit op ons grote speelveld.  Soms kunnen we zelfs een vuurtje stoken op de vuurplaats! In het park kunnen we skeeleren en spelen in de speeltuin en de half pipe. Je zou bijna vergeten dat we het binnen ook nog leuk hebben. Want een workshop aquarellen en scheikundige proefjes, da’s ook niet verkeerd. Net als samen koken en bakken of eens lekker in je eentje met een puzzel of boekje in een hoekje.

"Ik laat mijn kind met een gerust hart achter omdat ik weet dat hij in goede handen is"
Moeder van Erik

Samenwerking Stichting Promes

Stichting Promes verzorgt het openbaar onderwijs aan 8 scholen in de gemeenten Meppel en Staphorst. Naast (speciaal) basisonderwijs biedt zij ook eerste opvangonderwijs en onderwijs voor zeer moeilijk lerende aan. Elke school heeft een eigen identiteit, waarbij onderwijs op een geheel eigen wijze wordt aangeboden. Klik op de naam van de school om naar de website te gaan.

Meer weten over Stichting Promes en de andere scholen? Kijk op http://www.stichtingpromes.nl

Dat er bij ons veel te doen, dat is wel duidelijk. Voor elk wat wils, laten we maar zeggen. Kiezen is lastig, dat begrijpen we, maar wat vandaag niet kan doe je dan toch lekker morgen! 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Buitengewoon

Creatief m...
16 maart 2021

Creatief met natuurlijk materiaal op bso Buitengewoon.

Techniek o...
3 december 2020

Techniek op Bso Buitengewoon!

Wie het le...
3 december 2020

Wie het leuk vindt kan leren haken op bso Buitengewoon!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Hester pedagogisch medewerker
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Interessante downloads