Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Bachlaan 8

Bachlaan 8, Zwolle (06) 14 32 45 52

Lekker vrij en gezellig samen, dat is het motto op bso Bachlaan 8. Want zeg nou zelf, na school is het tijd om te genieten. En om de wereld nóg verder te ontdekken. Op onze bso krijgen kleuters daarvoor alle ruimte! Bso Bachlaan 8 is bso specifiek voor kleuters. Wie ouder is dan zes, kan spelen op bso Klooienberglaan. Daarnaast werken we nauw samen met basisschool de Toonladder en de Vrije School

 

Plezier en gezelligheid na schooltijd!

Ruimte genoeg op onze bso. In onze groep is plaats voor tot wel twintig kinderen. Dat is nog eens gezellig spelen! En leerzaam bovendien, want spelend leren doe je met én van elkaar. Natuurlijk staat plezier maken hier op de eerste plaats, het is immers na school. Dié tijd is van de kinderen.

Gezellig is het trouwens altijd bij ons. We zitten namelijk in hetzelfde gebouw als peuteropvang Doppejan. Ook werken we volop samen met bso Klooienberglaan, daar spelen we op maandag, woensdag en vrijdag. Op dinsdag en donderdag vermaken we ons aan de Bachlaan, onze stek!

 

“Plezier en pret staan bovenaan ons lijstje. En genieten na schooltijd!”
Tineke Biallass, manager kinderopvang

We hebben een eigen plein om heerlijk te rennen en ravotten in de buitenlucht. En soms mogen we ook spelen op het grote en spannende speelterrein van de school. De ruimte dus, die hebben we. En die wordt goed gebruikt, want we krijgen af en toe bezoek van SportService Zwolle. Die laten ons lekker bewegen, buiten of binnen, als het zo uitkomt.

Of we ons binnen ook zelf vermaken? Zeker weten! Daar beginnen we onze middag altijd samen. Even rustig zitten en een hapje eten, een boterham of wafel. En slaat de klok vier keer dan is het tijd voor een voorleesverhaal. Superfijn! We eten er vers fruit bij en drinken wat water. Nóg fijner!

Voor elkaar en met elkaar. Daar doen we ‘t voor: samen een fijne tijd hebben op bso Bachlaan. Kom je snel een keertje kijken?

 

 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Bachlaan 8

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nicky Peters pedagogisch medewerker
Carlijne Hagendijk pedagogisch medewerker
Lisa Snijder manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93