Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Betelgeuze

Betelgeuze 5, Lemmer (0514) - 53 31 58 of (0514) 870047

Vandaag een ontdekking, morgen weer wat wijzer. Kinderen groeien in onze bso. Door wat onze leidsters organiseren en door wat de kinderen zelf bedenken en doen. Daar krijgen ze dan ook alle ruimte voor. Lekker samen spelen en ontspannen, het kan bij ons. Elke dag weer.

Samen bedenken, samen doen!

In onze opvang is het reuze gezellig. In elke ruimte, hoek en in elke gang is wel een uitdaging te vinden. Die ontdekken ze vooral samen, want hoewel we een onderbouw en bovenbouw groep hebben, zoeken de kinderen elkaar voortdurend op. En dat maakt het nu juist zo leuk en boeiend. Ze leren door en van elkaar. Er wordt samen geknutseld, getimmerd en genaaid in ons atelier, gekookt en gebakken in de keuken van ons kook/bak café, gerend en gesprongen in onze groene tuin. Wat ze maar willen. Dat laten ze ook duidelijk weten via onze kinderraad. Zo overleggen we steeds met elkaar wat we allemaal gaan doen. Blijven we binnen of gaan we lekker naar buiten. De zandbak in, of  een balletje te trappen.

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Moeder van Zepp

Het kan en we doen het. We zitten nooit stil, want er zijn ook altijd leuke thema’s waarmee we door het hele jaar wandelen. Dagen, weken, maanden... Ze zijn eigenlijk te kort in onze bso!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Betelgeuze

Peuterspeelzaal Betelgeuze

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Betelgeuze

Het mooie...
14 april 2021

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent veel naar buiten.

Vanmiddag...
25 maart 2020

Vanmiddag kregen we op de Betelgeuze van ijssalon iiskâld uit Lemmer, lekker bakjes met ijs. Hier hebben we lekker van gesmuld!

Vanmiddag...
13 januari 2020

Vanmiddag op de 'Low five' proefjes gedaan met de kinderen, met een blinddoek om moesten zij proeven en raden. Soms was het lekker, maar soms ook niet!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Simone Dijkstra Pedagogisch medewerker
Naomi Berg pedagogisch medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93