Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Biezenplein

Biezenplein 2, Harderwijk (06) 57 26 34 91

Een wereld vol mogelijkheden. Dát is onze bso en daarmee is elke dag fijn en boeiend. Onze locatie zit in Christelijke basisschool Het Startblok. We hebben dus alle ruimte om onze dagen samen bijzonder leuk en gezellig te maken.

Ontdekken, vallen en weer opstaan

Bso Biezenplein is vol beweging en levenslust. Precies wat kinderen zoeken in hun uurtjes na schooltijd. Bij ons vinden en krijgen ze volop vermaak. De dagen zijn altijd een fijne balans tussen actief zijn en rust nemen. En tussen plezier in je eentje en plezier met elkaar. We doen vooral activiteiten die de kinderen zelf leuk vinden. Onze groepen en activiteiten zijn aangepast aan de leeftijden van de kinderen. Bewegen? Dat kan met de sportinstructeurs van Sportivate. Zij versterken ons team en organiseren leuke beweeg activiteiten waarbij we soms nieuwe materialen ontdekken. Super leuk! 

Na de gezamenlijke start met iets te eten en te drinken doet ieder wat hij of zij wil. Even relaxen met een boekje in een hoekje of samen plezier maken. En dat laatste lijkt favoriet. Voetballen in de pannakooi, cakejes bakken en versieren, knutselen, gezelschapsspelletjes doen of samen actief zijn in de gymzaal. En is het buiten mooi weer dan zijn we daar natuurlijk. Op het plein of in de houten speeltuin in de buurt. We doen met regelmaat zelfs een spannende speurtocht!

Elke dag is anders. Dat komt vooral door de kinderen zelf. Want zij hebben de leukste en verrassendste ideeën. Ze vermaken zich altijd en zijn graag bij ons. Zelfs in de vakanties, want dan hebben we een te gek vakantieprogramma. Je vindt het hele jaar door fun en vermaak bij bso Biezenplein!

"Vertrouwen, dat is wat ik zoek én vind bij Doomijn"
Moeder van Xilia
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Rosalynn pedagogisch medewerker
Jarein van Ark pedagogisch medewerker
Barbara Balvert Pedagogisch medewerker
Manon Fijn van Draat pedagogisch medewerker
Yayla Oncu pedagogisch medewerker
Nehad Agarmaoine pedagogisch medewerker
Roelien Drost pedagogisch medewerker
Anneke Geels manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52