Buitenschoolse opvang

De Meidoorn

De Meidoorn 16-12, Koekange (0522) 45 25 31

Alles kan en niets is te gek. Zo denken wij erover in onze bso. Natuurlijk houden we rekening met elkaar en staat plezier voorop. Daar zorgen we samen voor. En samen doen en samen spelen, dat is bij ons het motto.

Elke dag leuk, elke dag anders

In onze kleinschalige locatie gaan we voor grootschalig plezier. Daarbij beslissen de kinderen zelf wat ze doen. Dat vinden wij heel logisch, het is immers hun eigen vrije tijd. Tijd voor ontspanning en gezelligheid dus. Een potje voetballen of lummelen en ezelen op het plein, samen een moestuin aanleggen en bijhouden natuurlijk. En als de groenten groot genoeg zijn kunnen we ze koken en opeten. Met een frietje misschien... Zo doen we lekker veel met de groep en bovendien alles in overleg. Elke twee maanden ‘vergaderen’ we samen over de plannen voor de komende tijd. Luisteren naar elkaar en beslissen met elkaar. Zo maken we het elke dag leuk en anders.

"Vertrouwen. Dat is wat ik zoek én vindt bij Doomijn."
Moeder van Diranke

Natuurlijk inspireren we zelf de kinderen ook. Met thema’s uit het leven en onderwerpen uit de wereld. Daar steken ze ook nog eens wat van op. We zeiden het al: geen dag is hetzelfde bij bso De Meidoorn.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Chantine Kuiper pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08