Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Meidoorn

De Meidoorn 16-12, Koekange (0522) 45 25 31

Alles kan en niets is te gek. Zo denken wij erover op onze bso. Natuurlijk houden we rekening met elkaar en staat plezier voorop. Daar zorgen we voor, met elkaar. Want samen doen en samen spelen, dat is ons motto.

Elke dag leuk, elke dag anders

In onze kleinschalige locatie gaan we voor grootschalig plezier. Daarbij beslissen de kinderen zelf wat ze doen. Dat vinden wij heel logisch, het is immers hun eigen vrije tijd. Tijd voor ontspanning en gezelligheid dus. Een potje voetballen of lummelen en ezelen op het plein. Elke twee maanden ‘vergaderen’ we samen over de plannen voor de komende tijd. Luisteren naar elkaar en beslissen met elkaar dus. Zo maken we het elke dag leuk en anders.

“Geen dag is hetzelfde bij bso De Meidoorn. Daar worden kinderen blij van!”
Moeder van Diranke

Natuurlijk inspireren we de kinderen ook. Met thema’s uit het leven en onderwerpen uit de wereld. Daar steken ze ook nog eens wat van op. Leren en plezier maken, gaan prima hand in hand. Oók na schooltijd. We zeiden het al: geen dag is hetzelfde bij bso De Meidoorn. Daar worden kinderen blij van!

Blije gezichten dus, vooral omdat ze zoveel plezier hebben in hun eigen vrije tijd na school. Van die tijd mogen ze bij ons 100% genieten. Daarom werken we met een vast haalmoment tussen 17.00 uur – 18.15 uur. In dit haalmoment zijn we zo flexibel mogelijk en kun je als ouder per kwartier je eigen eindtijd op contract vaststellen.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf De Meidoorn

Peuterspeelzaal De Meidoorn

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Meidoorn

Met het th...
2 september 2020

Met het thema Kunst maken wij de mooiste schilderijtjes!

Op deze 1e...
6 juli 2020

Op deze 1e maandag van de zomervakantie, hebben we heerlijk geknutseld. Van een eierdoos hebben we een mooi aquarium gemaakt. Resultaat is superleuk geworden.

Echt winte...
4 maart 2020

Echt winter is het niet, maar de vogels zijn vast blij met het door ons gemaakte vogelvoer!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Monique Talahatu pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93