Buitenschoolse opvang

Dijkhuizen

Dijkhuizen 68A, Ruinerwold (0522) 48 27 14 / (06) 82 42 82 00

Een wereld van mogelijkheden, waar de kinderen meedenken en meebeslissen. Dát is onze bso en dat maakt het elke dag boeiend. Voor ons vaste team, maar vooral voor de kinderen zelf. We zitten in brede school ‘de Dissel’ en dat maakt onze wereld nog groter en diverser.

Ontdekken, vallen en weer opstaan

Vandaag is weer anders dan gisteren. Omdat we in onze bso alle kanten op kunnen en omdat we samen de leukste activiteiten bedenken. De gymzaal van de school, het grote speelplein met het korfbalveld, voetbalvelden naast de deur... Beweging gegarandeerd! Zo kunnen kinderen hun energie lekker kwijt of juist opdoen in de frisse lucht. Want buiten spelen is toch eigenlijk het allerfijnst. Ook in de winter, want áls het vriest hebben we zelfs een ijsbaan. En doen de kinderen liever iets anders, dan geven ze dat wel aan tijdens de vergadering van onze kinderraad. Eén keer per maand bespreken we samen alles wat onze opvang leuker, beter of spannender kan maken. Zo leren ze al jong voor zichzelf opkomen en daar groeien ze van!

"Ik zie haar genieten op de bso. Dat doet wat met mij."
Moeder van Henrieke

Samen beslissen, samen plannen maken en samen spelen. Net zoals het in de wereld hoort, maar dan in ‘t klein. En dat is helemaal Doomijn.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Denise Verweij pedagogisch medewerker
Marjan Buter pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08
Downloads

Handige downloads