Buitenschoolse opvang

Dijkhuizen

Dijkhuizen 68A, Ruinerwold (0522) 48 27 14 / (06) 82 42 82 00

Een wereld vol mogelijkheden, waar de kinderen meedenken en meebeslissen. Dát is onze bso. Samen kiezen maakt het elke dag boeiend. Voor ons vaste team en vooral voor de kinderen zelf. We zitten bovendien in brede school De Dissel en dat maakt onze wereld nog groter en diverser.

Ontdekken, vallen en weer opstaan

Vandaag is weer anders dan gisteren. Omdat we in onze BSO alle kanten op kunnen en omdat we samen de leukste activiteiten bedenken. De gymzaal van de school, het grote speelplein met het korfbalveld, voetbalvelden naast de deur... Beweging en plezier gegarandeerd! Zo kunnen kinderen hun energie lekker kwijt of juist opdoen in de frisse lucht. Want buiten spelen is toch eigenlijk het allerfijnst. Ook in de winter. Als het vriest hebben we zelfs een ijsbaan. En doen de kinderen liever iets anders, dan geven ze dat wel aan tijdens de vergadering van onze kinderraad. Eén keer per maand bespreken we met elkaar alles wat onze opvang leuker, beter of spannender kan maken. Zo leren ze al jong voor zichzelf opkomen en daar groeien ze van!

“Kinderen hebben de mooiste en leukste ideeën. Eigen ideeën, daar houden we van!”
Moeder van Henrieke

Samen beslissen, samen plannen maken en samen spelen. Net zoals het in de wereld hoort, maar dan in ‘t klein. En dat is helemaal Doomijn.

Oók helemaal Doomijn is onze kijk op tijd en aandacht. De vrije tijd na school is écht voor de kinderen zelf. Die tijd mogen ze bij ons 100% benutten. Daarom werken we met een vast haalmoment tussen 17.00 uur – 18.15 uur. In dit haalmoment zijn we zo flexibel mogelijk en kun je als ouder per kwartier je eigen eindtijd op contract vaststellen.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Dijkhuizen

Bso Dijkhu...
7 februari 2019

Bso Dijkhuizen kookt heerlijke groentesoep: zelf groenten snijden, balletjes draaien... lekker!

Vanmiddag...
16 januari 2019

Vanmiddag konden er appelflappen gemaakt worden na school. Appels snijden en in bladerdeeg stoppen, iedereen heeft goed zijn best gedaan. Ze zitten nu in de oven en straks gaan we lekker smullen!

Wij hebben...
3 december 2018

Wij hebben lekkere gezonde snacks gemaakt op bso Dijkhuizen... De kinderen smullen ervan!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Denise Verweij pedagogisch medewerker
Marjan Buter pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
flexibele opvang € 8,19
Downloads

Handige downloads