Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Flevoweg

Flevoweg 73, Harderwijk 06 12 56 57 72

Tijd voor jezelf, tijd voor plezier. Dat is het motto op bso Flevoweg. Hier mogen en kunnen alle kinderen helemaal zichzelf zijn. Juist ook in de uurtjes na school is het fijn om te doen waar je blij van wordt. Daarvoor is alle ruimte in ons eigen lokaal binnen cbs Dok 19. En buiten natuurlijk, ook daar is het fijn!

Ontdekken, plezier maken en genieten

Daar gaat het om in onze bso: samen op ontdekkingstocht en natuurlijk veel plezier maken. Een hut bouwen? Dat kan met reuze blokken. Verkleden en toneelspelen? We hebben een kist vol kleren! Techneuten kunnen zelfs knutselen aan een eigen radio. Ons lokaal is speciaal, want wij hebben een spelletjes hoek, een chillhoek en een schoolhoek gemaakt door de kinderen. Daar spelen we ‘schooltje’. Toetsen, sommen maken en dictee. De kinderen spelen hier alles na.


Buiten is ook van alles te beleven. Er is een boot om op te spelen, een echte pannakooi voor een potje voetbal en een fijne zandbak. Even lekker genieten van het zonnetje? Neem je je boek toch gewoon mee naar buiten! Op vrijdagmiddag maken we het extra leuk. Dan spelen we samen met bso Kennedylaan en gaan we regelmatig op pad naar één van de vele speeltuinen in de buurt of we spelen verstoppertje in het Slingerbos. Er is hier altijd wat te doen en te beleven!


Niets moet, alles mag. Zolang het leuk en gezellig is natuurlijk. Gezellig is het hier trouwens ‘s ochtend ook al, want bij ons kunnen kinderen in alle rust wakker worden op de voorschoolse opvang. Gaat de bel dan wandelt iedereen naar z’n klaslokaal. We hebben het goed voor elkaar op bso Flevoweg.
 

“Vrij spelen of meedoen aan de leukste activiteiten. Kinderen bepalen zelf wat ze doen op bso Flevoweg. Het moet niet, het mág."
Dat is het idee!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Flevoweg

De voorjaa...
3 maart 2020

De voorjaarsvakantie is voorbij en we beginnen met school, spelen en knutselen. De kinderen maken schilderijen en bedenken zelf wat zij willen maken.

Lekker spe...
9 juli 2019

Lekker spelen met bso Flevoweg bij speeltuin ‘Het Haverkwartier’ in Harderwijk. Het ligt bij de bso om de hoek; ideaal en superleuk!

Pasen komt...
25 maart 2019

Pasen komt er weer aan, daarom zijn we al druk bezig met het versieren van mooie paaseieren.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjam pedagogisch medewerker
Anneke Geels manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52
Downloads

Handige downloads