Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Geert Grooteweg

Geert Grooteweg 23, Zwolle 06 11 03 20 25

Ieder kind is uniek. Daarom staat in onze kleinschalige bso aandacht voor het kind voorop. Die krijgen ze dan ook volop van onze vaste leidsters en pedagogisch medewerker. Want wat we doen, doen we goed. En vooral samen. Gezelligheid en plezier, dat is immers waar het om gaat. Wist je dat we ook veel samenwerken met de Florens Radewijnsschool? Dat is pas leuk!

Moddervoeten en knutselhandjes

We stemmen alles zoveel mogelijk af op wat de kinderen willen. En op wat ze kunnen. Het liefst zijn we één grote groep, maar we splitsen ook wel eens. Zo spelen leeftijdgenootjes af en toe met elkaar en dat is ook fijn, want niet iedereen loopt even hard. Wanneer we naar de speeltuin gaan bijvoorbeeld, of naar de kinderboerderij. Dieren voeren en verzorgen is altijd leuk! We zijn sowieso graag in de buitenlucht en in de natuur. Ook als het regent, want daarvoor hebben overalls. Vies worden, geen probleem. Wordt het té nat, dan is binnen net zo fijn. In de bouwhoek of poppenhoek, of met een boekje neerploffen in een zitzak. Actief kan ook, want we hebben workshops, spelen toneel of rennen over een parcours in de gymzaal.

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Moeder van Iris

Zo zijn we altijd bezig. Buiten en binnen, samen of eventjes lekker rustig in je eentje. We hebben alles in huis om te vullen en weken rond te maken. Vervelen? Nooit!

 

 

Op woensdagmiddag is er speciaal voor alle bso kinderen een voetbaltraining bij Windesheim in Zwolle. Deze kinderen kunnen hier gratis aan deelnemen. De voetbaltraining is elke woensdagmiddag van 16.00 uur - 16.45 uur.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Geert Grooteweg

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Daniƫlle pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93