Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Grote Vuurvlinder

Grote Vuurvlinder 2B, Wolvega (0561) 61 05 49

Buiten spelen en natuur zijn in onze bso grote favorieten. Dat we in de Tuindorpschool in de Lindewijk zitten kan dan ook geen toeval zijn. Wanneer het weer ook maar een beetje meezit, zijn de kinderen buiten. Spelen in het groen en op ontdekking in de natuur.

Doen in het groen!

Ze zoeken het op en ze vragen er om. Lekker buiten zijn en genieten van alles wat de wereld daar te bieden heeft. In onze gezellige en vooral groene tuin is van alles te doen. Graven en kastelen bouwen in de zandbak, meehelpen in de moestuin van het kinderdagverblijf of lekker je vleugels uitslaan op het grote schoolplein. Sporten kan op het grote voetbalveld naast ons gebouw, dat doen we dan ook als we er zin in hebben. Voor de 10+‘ers hebben we een heuse 10+box, volle gave dingen zoals nagellak, tijdschriften, een iPad en een techniekpakket. Dat nog ‘s boeiend.

 

"Als je ziet hoe zij geniet, dan weet je gewoon dat je goed zit"
Vader van Rebecca

Creativiteit, techniek, natuur en buitenspelen. De kinderen bedenken er zelf de leukste activiteiten bij. Zo groeien ze op alle fronten. En dat terwijl ze spelen en plezier maken!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Grote Vuurvlinder

Peuterspeelzaal Grote Vuurvlinder

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Grote Vuurvlinder

Helaas mag...
5 februari 2021

Helaas mag de bso nog niet helemaal open. Maar wat missen wij alle kinderen toch. Om toch nog wat contact te houden hebben we voor alle kinderen een online bingo georganiseerd. En wat was dat leuk!

We hebben...
18 december 2020

We hebben kerstkaarten gemaakt voor de ouderen. Door de Corona krijgen ze weinig bezoek, wij hopen dat ze zich door onze mooie kerstkaarten toch een beetje minder eenzaam voelen.

De zomerva...
19 augustus 2020

De zomervakantie is voorbij gevlogen op de bso, en wat hebben we het leuk gehad! De bso was omgetoverd tot een echte camping boordevol leuke zomerse activiteiten!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nicole Jonkers Pedagogisch medewerker
Jessica Jonkman pedagogisch medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93