Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Havelter Schapendrift 22b

Havelter Schapendrift 22B, Havelte (0521) 87 00 65

In onze bso is het genieten terwijl je groeit en leren terwijl je speelt. In en rond onze locatie is het dan ook verkennen en ontdekken wat de klok slaat. Elk uurtje en elke dag valt er iets te beleven. Binnen in onze lokalen, buiten op het plein en natuurlijk in het spannende groen van Havelte.

Brede glimlachen en blije gezichten


We zijn een bso met rust, aandacht en heel veel mogelijkheden. Beide groepen hebben een eigen ruimte, van daaruit kunnen jong en oud alle kanten op. De jongsten verkennen samen de ontdekplek of de bomen in de tuin, terwijl de oudsten rondrennen op het schoolplein, op het voetbalveldje of het rugbyveld. Bij mooi weer nemen ook wel eens een duik in het zwembad, dat ligt om de hoek! En natuurlijk gaan we samen ook vaak richting het bos, want in de natuur is altijd wat te beleven. Binnen trouwens ook. Zo houden we workshops koken en timmeren of maken we kunstwerken in ons eigen atelier. Eigenlijk doen we hier alles wat de kinderen zelf kunnen bedenken. Zo lang het maar leuk en gezellig is!

We halen samen alles uit onze dagen, en uit onze ligging. Want zo midden in Havelte is het toch wel groots genieten. Dat zien we steeds weer aan die brede glimlachen en blije gezichten

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Havelter Schapendrift

Peuterspeelzaal Havelter Schapendrift (22a)

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Havelter Schapendrift 22b

Lekker in...
22 februari 2021

Lekker in de hal spelen!

Namens loc...
21 december 2020

Namens locatie Havelter schapendrift hele fijne feestdagen en een gezond 2021 gewenst!!

2 november...
9 november 2020

2 november hadden we een workshop graffiti spuiten. Wat een creativiteit lieten de kinderen zien. En wat een gaaf/stoer eind resultaat was er te zien.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Jorienke Spin pedagogisch medewerker
Angelique Dijks pedagogisch medewerker
Colette van Grijfland pedagogisch medewerker
Danielle Kloeze pedagogisch medewerker
Wendy van der Wal pedagogisch medewerker
Linda van Tongeren pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93