Buitenschoolse opvang

Heidelaan

Heidelaan 3, Zuidwolde (0528) 37 19 44

Bij ons zijn we één grote, gezellige groep. Binnen die groep is ieder kind ook lekker zichzelf. En daar is onze bso op ingericht. Er is ruimte om samen te spelen en ruimte om even alleen te zijn. Daarin zijn we net zo flexibel als de kinderen zelf. Elke dag anders dus.

Heerlijk hollen en relaxed rondhangen

Kleuters en vroege tieners, jongens en meisjes, druktemakers en stille genieters. Ze vinden hun plek binnen onze bso. Omdat ze zelf weten wat ze willen en leuk vinden én omdat hier altijd iets te beleven valt.  Op de buitenspeelplaats is het namelijk heerlijk hollen en relaxed rondhangen. In het atelier is het kunstig knutselen en tijdens een spelmiddag is het sportief spelen. Met wisselende thema’s, vanuit de Piramide methode, wandelen we samen ook nog eens verrassend en actueel door het jaar. Leerzaam voor de kleinsten en leuk voor de groten. De 8-plussers hebben trouwens een eigen plek met bank en tv. Want even onder elkaar als groten is natuurlijk ook heel ‘chill’.

 

"Ik laat mijn kind met een gerust hart achter omdat ik weet dat ze in goede handen is"
Vader van Anne

Overigens hebben we voor elke leeftijdsgroep een eigen hoek of verdieping. Samen spelen kan altijd, maar eventjes apart is soms ook heel fijn. Zo vindt ieder kind z’n plek bij bso Heidelaan.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Marissa Benjamins pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08
Downloads

Handige downloads