Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Herfterweg

Herfterweg 1, Zwolle (06) 158 51 433

Kinderen zijn nieuwsgierig. Zo jong als ze zijn gaan ze het liefst op onderzoek uit. In onze bso krijgen ze alle ruimte om te ontdekken en te verkennen. En omdat we onder één dak zitten met de Oosterenkschool, en alles wat daarbij hoort, vinden ze altijd een nieuwe uitdaging.

Nieuwsgierige aagjes en creatieve koppies

Bij ons is het ongedwongen, veilig en heel gezellig. Veel kinderen kennen we goed vanaf de eerste dag, omdat we korte lijntjes hebben met de leerkrachten van de school. Ook kinderen van andere scholen zijn hier snel thuis. Alle kinderen houden immers van samen spelen en ontdekken. Dansen en bewegen in de gymzaal, knippen en plakken in de knutselhoek of koken en smullen in onze keuken. De Fruitweek en het Voetbaltoernooi vallen ook goed in de smaak. Net als buiten spelen, dat is altijd top. Klimtoestellen, duikelrekken, de zandbak en de glijbaan. Alles is er. En veel groen en natuur. Daar valt heel wat te beleven! Zo zijn we vaak te vinden in het park en bij de kinderboerderij.

 

"Als ik zie hoeveel plezier ze heeft kan ik alleen maar genieten"
Moeder van Henrieke

Veel en van alles te doen dus. En het mooie is, kinderen bedenken zelf nog meer dan wat wij ze al bieden. Zo maken ze elke dag weer anders en leuker dan de dag ervoor. Daar houden wij van bij Doomijn.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Herfterweg

Een uitje...
18 februari 2020

Een uitje naar de bioscoop omdat ze studiedag hebben! De grote slijmfilm.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Wilmke Breedenhoff-van der Kolk Pedagogisch Medewerker
Anne-Marie Worfkamp pedagogisch medewerker
Annelien Tepper pedagogisch medewerker
Celeste Huberts pedagogisch medewerker
Diranke Westerman manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93