Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Het Saffier

Belvederelaan 444, Zwolle (06) 11 90 54 37 of (06) 28758660

Een bijzondere locatie waar christelijk onderwijs de ruimte krijgt die het verdient. In integraal kindcentrum het Saffier vindt u alle soorten dagopvang voor 0 tot 12 jarigen onder één dak. Onze medewerkers hebben allen dezelfde levensovertuiging. Daarmee sluiten onze normen en waarden aan op die van u. Uw kind vindt hier herkenning, een tweede thuis en een plek om z’n talenten te ontwikkelen.

Samen op weg, samen groeien

Met inzet, zorg en vooral veel creativiteit geven we kinderen richting en ruimte. Daarbinnen mogen ze zichzelf ontdekken. En plezier maken, want ook genieten van alles wat de wereld te bieden heeft, helpt hen hun weg vinden.

Bij ons verkennen kinderen spelenderwijs hun geloof en de wereld die daarbij hoort. Rennen, springen, dansen, kijken, ruiken, voelen en horen… De wereld wacht om ontdekt te worden.

Laat uw zoon of dochter groeien en opgroeien in een omgeving waar u en vooral uw kind zich thuis voelt.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

kinderdagverblijf het Saffier

peuterspeelzaal het Saffier

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Het Saffier

De kindere...
8 februari 2021

De kinderen hebben post gehad. Dat is leuk!

Onze nieuw...
16 juni 2020

Onze nieuwe aanwinst, 3 seatzacs. Kunnen we lekker buiten relaxen in het gras!

Alle kinde...
24 april 2020

Alle kinderen van de bso verrast met een leuke tasje met activiteiten voor Koningsdag, heel veel plezier! #corona #Koningsdag2020 #verbinding

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Renate Pedagogisch medewerker
Ruth Greven Pedagogisch medewerker
Margreet Visscher pedagogisch medewerker
Sabine Jacobs pedagogisch medewerkster
Gerda Harwig-Bruintjes pedagogisch medewerker
Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
52 weken € 7,44
41 schoolweken + 42 dagen € 7,33
41 weken + 36 dagen € 7,44
41 weken + 30 dagen € 7,56
41 weken + 24 dagen € 7,65
41 weken + 18 dagen € 7,76
41 weken + 12 dagen € 7,87
41 weken + 10 dagen € 7,91
41 weken + 8 dagen € 7,94
41 weken + 6 dagen € 7,97
41 weken € 8,20
Incidentele opvang en flexopvang € 8,43